kamilboro97

Użytkownik
  • Zawartość

    5
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0

O kamilboro97

  • Urodziny

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  1. Przykładowo 2-3 letnie doświadczenie w Polsce, dodatkowo kilka kursów z oficjalnymi certyfikatami (niestety polskich, patrzyłem ceny wraz z zamieszkaniem na okres kursu za granica i kwota nie jest w mojej możliwości) tez raczej niewiele pomagą?
  2. Projekty - chodzi Ci o ogłoszenia dla freelancerów, czy coś innego?
  3. Technikum, zajmujące się grafika komputerowa, reklamą i tak dalej.
  4. Dziękuje za odpowiedz. Czytalem właśnie na tej stronie o wizach i dowiedziałem się, ze później na wniosek pracodawcy może zostać mi przyznana zielona karta. Ona jest wtedy na stałe? I jak wyglada to w praktyce? Przeczytałem, ze pracodawca musi udowodnić, ze nie znajdzie nikogo innego na moje miejsce - jak to wyglada w praktyce, duże są szanse na "udowodnienie" tego?
  5. Cześć wszystkim tutaj. Niedługo kończę szkołę, po której chciałbym na stałe wyjechać do USA. Mógłby ktoś tutaj pomóc mi i wyjaśnić wszystko odnośnie wiz? Co muszę zrobić, jakie warunki spełnić, aby móc wyjechać tam i zostać na stałe? Jest możliwość wyjechania na wizie pracowniczej a następnie przedłużanie jej aby ostatecznie po pięciu latach starać się o obywatelstwo?