Sammy2000

Użytkownik
  • Zawartość

    2
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0

O Sammy2000

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Lokalizacja
    Warszawa
  1. Tym razem będę 7 tygodni. W sierpniu muszę tu wrócić na kolejny miesiąc.
  2. Witam Posiadam 10-cio letnią wizę turystyczną ważną do 2019 roku. Mam zamiar ożenić się z obywatelką USA za tydzień (z miłości). Zaraz po ślubie muszę wrócić do Polski. Czy po ślubie będę mógł swobodnie podróżować pomiędzy Polską a USA? Na razie nie mamy zamiaru składać dokumentów o przyznanie zielonej karty, ale obawiam się, że przez ten ślub mogę mieć problemy z ponownym wjazdem do USA. Ta informacja pewnie dotrze do odpowiednich służb Muszę tu przyjeżdżać min. dwa razy w roku ze względu na biznes. Do tej pory mogłem swobodnie podróżować i przebywać w USA (krótkie pobyty 5-cio tygodniowe), ale mam duże obawy, że po ślubie mogę mieć kłopoty na lotnisku w Chicago z immigration. Bardzo proszę o poradę pozdrawiam wojtek