Skocz do zawartości

Ania Chyla

Użytkownik
  • Zawartość

    4
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0
  1. Tak wiem... ale się zastanawiam czy nie będę spalona na starcie.
  2. Z tego co wiem, to ambasada ma gdzieś w systemie, że członek rodziny był nielegalnie w stanach ( przedłużył pobyt). Moje pytanie - czy może mi to przeszkodzić w dostaniu wizy, jeśli było to 30 lat temu?
  3. Nowy Jork... nie, nikt nie był
  4. Chciałam zapytać, bo może ktoś z was się zna. Opiszę w punktach czemu myślę, że konsul może mieć wątpliwości. Mam 19 lat, chcę jechać do cioci i wujka na wakacje. 1. Nie mam żadnej pracy, obecnie chodzę do technikum a potem chcę iść na studia w pl, jednak chcę jechać zaraz po skończeniu tech. Więc o tych studiach konsul ma tylko moje słowo :/ 2. Z ojcem nie mam kontaktu, a matka pracuje za granicą (nie w ameryce) i przyjeżdża do pl co kilka miesiecy ( czyli teoretycznie rodzina mnie tu nie trzyma) 3. Kase na podróż uzbierałam z urodzin, świąt itp. A tam będę na utrzymaniu wujka.( nie wiem czy to ważne ale wujek odwiedza polskę co kilka lat) 4. Chcę jechać na 2 miesiące Myślicie, że mam szansę czy lepiej oszczędzić sobie nerwów i pieniędzy? Bardzo chcę jechać
×