Skocz do zawartości

jodi

Użytkownik
  • Zawartość

    23
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

5

Informacje o profilu

  • Płeć
    Kobieta
  • Lokalizacja
    MD

Ostatnie wizyty

25 wyświetleń profilu
  • ilon

  1. Pamietam jak moja babcia robila pierogi z podsmazanymi płuckami cielecymi I cebula- byly pyszne!
  2. Znam te strone- bardzo uzyteczna:-) Polecam rowniez whiteplate.com- dobre, sprawdzone przepisy, autorka zna sie na rzeczy.
  3. Takie "kukuryku" o 4tej nad ranem podniosloby cisnienie rowniez wszystkim sasiadom;-)
  4. Niby mozna ale smak nie ten..Jak dla mnie najlepszy rosol to ten ugotowany na zdrowym, wiejskim i wiatrem pachnacym kurczaku z podworka Pani Zosi. Myslalam nawet o hodowli wlasnych kur, ale niestety przywiazuje sie do wszelakich stworzen za bardzo, wiec mieso ptaka utuczonego wlasnymi rekami odpada..:-)
  5. Chciałem Powiedzieć Że...

    wszystkiego naj naj!
  6. ekhh..dalej tesknie, maruda ze mnie;-)
  7. Ja sie skusilam I wyszlo calkiem niezle:-)
  8. Liscie debu? Ciekawe! Musze sprobowac, tym bardziej ze debow mam pod dostatkiem ;-)
  9. Ja bym dodala dodala tylko zupe szczawiowa - moja ulubiona! Czy w USA rosnie szczaw?
  10. Agatenko- chyba bliskosc piekarni obok rodzinnego domu rozpiescila moje zmysly;-) Nadal pieka tam wysmienity chleb! Byc moze to juz nieliczny wyjatek...
  11. Szkoda, ze nie zamieszcaja informacji czy GMO czy nie..
  12. Chmielewska uwielbiam! Dom ksiazki swietny, przejrzysty- oj cos czuje, ze bede czestym gosciem:-)
×