Skocz do zawartości

* * - - - 1 głosy

Zwrotpodatku.pl

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 jacek2222

• Użytkownik
  • 43 Postów:

Napisano 03 luty 2011 - 23:24

Już kilkakrotnie rozliczałem się z TAX Consulting (zwrotpodatku.pl). Cały proces idzie bardzo sprawnie, można monitorować przez www, szybkie i wysokie zwroty! Tak więc polecam to biuro! Na ich stronie znajdziecie niezbędne informacje. Na PW mogę udostępnić kod z 5% rabatem;)

AdSense

• Advert

#2 tomek80wlkp

• Użytkownik
  • 1 Postów:

Napisano 28 październik 2011 - 15:13

Możesz powiedzieć ile to trwało czasu od momentu Twego zgłoszenia aż do uzyskania przez Ciebie wpływu środków ze zwrotu? I czy rzeczywiście te prowizje są takie a nie wyższe?

Pozdr,
Tomek

#3 jacek2222

• Użytkownik
  • 43 Postów:

Napisano 31 styczeń 2012 - 17:37

prowizje są takie jak podane w cenniku, brak ukrytych kosztów. Zwrot dostajesz na konto w stanach (jeśli takie posiadasz), bądź w formie czeku, który możesz zrealizować w banku. Ja korzystam z tej pierwszej opcji, czasowo przedstawia się to następująco:
2011-02-16 - data zgłoszenia - 2011-04-22 - zwrot federalnego, kilka dni później stanowy
2010-03-08 - data zgłoszenia - 2010-04-23 - zwrot stanowego, kilka dni później federalny

AdSense

• Advert

#4 Mmaarrttaa

• Użytkownik
  • 2 Postów:

Napisano 23 marzec 2012 - 11:04

Od dwóch lat wypełniam znajomym zwrot podatku kalifornijskiego i federalnego, którzy są po praktykach lub pracach sezonowych (wiza J1). Skoro metoda tak dobrze działa postanowiłam to także zaoferować innym. Koszt 100 zł. Jest to najtańsza usługa na rynku. Wystarczy wysłać W2 i odpowiedzieć na kilka pytań dot. pobytu w USA. Odsyłam 3 pdfy, które trzeba podpisać i wysłać pocztą.
Chętnych proszę o kontakt mailowy: marta988@interia.pl

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych