Skocz do zawartości

* * * - - 1 głosy

Sacramento I Okolice - Ktos Chetny Na Piwko/kawe/pizze?

• Nie możesz odpowiedzieć
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Husky

• Użytkownik
  • 36 Postów:

Napisano 30 sierpień 2011 - 08:24

Widze ze czasem ktos sie pojawia z tej okolicy - pewnie jakas drobna czesc grupowiczow (jak ja) mieszka na stale w regionie albo chociaz wybiera sie na wakacje w te okolice. Niestety to nie SF ani LA i cala Polonia w okolicy to poki co 2 osoby co spotkalem... Tak wiec laczmy sie, bracia (i siostry) ;)

Jesli ktos bedzie w regionie Sacramento (najchetniej na polnoc) to zapraszam na piwko/kawe/pizze (w zaleznosci od wieku i preferencji :)

Fajnie byloby poznac grupowiczow z okolicy. A jak ktos tylko na chwile, to moze chociaz jakas rada posluze. Zainteresowani - piszcie na priv.

AdSense

• Advert

#2 sly6

Rezydent FORUM

• Administrator
  • 18798 Postów:

Napisano 30 sierpień 2011 - 08:57

pomysl dobry,zycze powodzenia :)

temat przyczepie
"Pay it forward" zycie bedzie lepsze dla wszystkich :)
Jeżeli chcesz coś dostać musisz najpierw sam coś dać..

Uwaga ! Karina Pomaga dobrowolnie-wolontariat i kiedy ma wolny czas na forum-jesli nie mozesz doczekac sie odpowiedzi prosze sie przypomniec grzecznie na pw -cierpliwosc wskazana oraz kultura osobista.dziekuje

#3 sylwiab4

• Użytkownik
  • 15 Postów:

Napisano 31 sierpień 2011 - 17:24

ja ok 3 wrzesnia wyjezdzam z seattle i bede sie kierowala na południe ale nie wiem dokładnie jak bede jechac. poczekamy zobaczymy:)

#4 gocharynka

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 301 Postów:

Napisano 07 wrzesień 2011 - 06:06

Ja mieszkam w Reno, Nevada wiec jak Husky bedziesz chcial zwiedzic Reno (to tylko rzut beretem przez gory ) to serdecznie zapraszam na kawke piwko pizze w zaleznosci od preferencji i wieku :rolleyes:

AdSense

• Advert

#5 manciak

• Użytkownik
  • 9 Postów:

Napisano 20 wrzesień 2011 - 20:25

Husky, ja się wybieram z koleżanką na wakacje m.in. w Twoje rejony, ale dopiero w przyszłym roku :(, więc jesli się nie wyprowadzisz do tego czasu ;), to chętnie wpadniemy i wypijemy jakieś bro :)

AdSense

• Advert

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych