patkika

Wiza A Paszport

4 posty w tym temacie

Chciałabym ubiegać się o wizę J-1 do szkoły na rok. Przeczytałam gdzieś, że aby dostać wizę trzeba posiadać paszport 2 lata. Ja nigdy nie latałam samolotem ani ogólnie dużo nie podróżowałam, dlatego nigdy nie wyrabiałam paszportu. Czytałam na stronie ambasady, ale tam nic nie piszę, że paszport musi mieć 2 lata, tylko że musi zostać ileś tam ważny do końca. Wie ktoś jak to jest? Dziękuję za odpowiedź :)

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Strona Ambasady dobrze pisze i tego się trzymaj 😊

Ps gdzies zn gdzie?😊 podaj linka do tych rewelacji😉

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Przeczytałam to jakoś z 2 tygodnie temu na jakieś stronie, ale nie pamiętam już nazwy. Dziękuje za odpowiedź :)

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Pierwsze slysze o takim czyms. ;>

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!


Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.


Zaloguj się teraz