Martyna555

Przyjazd do USA

7 postów w tym temacie

Cześć, jestem parę dni przed przyjazdem do USA. Po ślubie jest dużo papierowej roboty, więc zacznę od AOS, gdy wyślę tam papiery wraz z aktem małżeństwa, to wystarczy i będą wiedzieć, że wzięłam już ślub w ciągu 90 dni i nie deportują mnie do Polski? Czy należy gdzieś jeszcze zgłosić to? Z góry dziękuję za odpowiedź. 

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

jak po ślubie wyślesz formularze to nikt Cię nie deportuje i będą wiedzieć ze wysłałaś formularze.

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Napisano (edytowane)

5 godzin temu, sly6 napisał:

jak po ślubie wyślesz formularze to nikt Cię nie deportuje i będą wiedzieć ze wysłałaś formularze.

To wlasnie tam wysylajac dokymenty  do AOS masz zgloszone ze wzielas slub i chcesz pobyt staly z tej okazji. 

Edytowane przez MoniaS
0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Dziękuję za odpowiedź. A co do tych formularzy do k1 wystarczy wysłać G-325A, I-485, akt małżeństwa, kopie paszportu/wizy, chyba dwa zdjęcia, akt urodzenia i badania lekarskie, czy coś jeszcze? 

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Właśnie tutaj są powiązane z k3 też... 

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

?

Masz tam liste dokumentow i te wlasnie wysylasz. Do tego cala instrukcja.

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!


Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.


Zaloguj się teraz