1 post w tym temacie

Cześć, krótkie pytanie. Czy bardzo problematyczna jest zmiana wizy B-2 na F-2? Przypadek jest następujący: chcę zapisać się na półroczny kurs będąc w Stanach na wizie turystycznej, w związku z tym chciałbym żeby moja żona przebywająca ze mną również została na ten okres (lub trochę krócej). Czy poza przedłożeniem odpowiedniego bank statement, są jakieś dodatkowe formalności/dokumenty, które mogłyby wpłynąć negatywnie na decyzję o wydaniu wiz F? Z góry dziękuję za odpowiedź.

0

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!


Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.


Zaloguj się teraz