Skocz do zawartości
Gucci Boy

Wyjazd do kuzynki

Recommended Posts

Gucci Boy    0

Witam ! Mam pytanie chce jechać do chicago do kuzynki na tydzień jak podam na rozmowie jej dane czy oni do niej będą dzwonić ?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

sly6    0

Mogą lecz nie musza. Mogą sprawdzić jej dane w systemie czy taka osoba jest I zadać pytania które wykażą czy to jest prawdziwa kuzynka.

 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Gucci Boy    0

Nazwisko mamy takie same i jest obywatelką USA ma meldunek mieszka tam od urodzenia jest pełnoletnia

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Gucci Boy    0

Czy man szanse dostania wizy jak powiem że kuzynka mnie zaprasza a nie mam pracy i nie ucze sie?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Roelka    240

Zaproszenie kuzynki nic nie znaczy. Licza sie twoje powody dla ktorych musisz wrocic do Polski. Brak pracy I szkoly obniza twoja szanse ale kto wie . Moze bedziesz mial szczescie. 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Gucci Boy    0

Całe życie mieszkam w Polsce cała rodzina tu mieszka i nie mam zamiaru na stałe zamieszkać moja Rodzina mieszka w polsce

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Roelka    240

Cala to chyba nie skoro kuzynka jest w USA :P dla konsula praca czy szkola sa zazwyczaj najlepszymi argumentami. 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
icecream    7

Zazwyczaj największe problemy z wizą mają Ci bez pracy, albo z niską pensją i jednocześnie mający bliską rodzinę w USA.Obecnie chyba posiadanie rodziny w USA jest minusem a nie plusem.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
sly6    0

lecisz do miejsca gdzie mieszka rodzina i możesz podjąć pracę nielegalną.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

sly6    0

sa tacy ze idą. Sprawa jest taka,mówisz ze lecisz na tydzień czasu,dostajesz dłuższy pobyt i zostajesz i wedle prawa jest ok i Konsul o tym wie. Jak go przekonasz ze wrócisz to wizę masz jak nie to będzie bez wizy. A masz parę ale co do pobytu co działała na Twoją nie korzyść.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Booking.com

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz


×