Skocz do zawartości

Recommended Posts

Z tego co wiem, to ambasada ma gdzieś w systemie, że członek rodziny był nielegalnie w stanach ( przedłużył pobyt). Moje pytanie - czy może mi to przeszkodzić w dostaniu wizy, jeśli było to 30 lat temu? 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

ważne sa Twoje sa związki z Polską,po co lecisz. Na to tez zwróć uwagę.B)

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
23 godziny temu, sly6 napisał:

ważne sa Twoje sa związki z Polską,po co lecisz. Na to tez zwróć uwagę.B)

Tak wiem... ale się zastanawiam czy nie będę spalona na starcie.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

idz i sie przekonaj , ja chcialem leciec na wczasy do NYC w tym roku i sobie poleciałem ale na Las Palmas , tutaj za duzo nie pytaj , sporo przeciwników 

jest taka jedna nawet tutaj babka ma rude kłaki bardzo wrogo nastawiona na kogos kto chce przyleciec do US hie hie , polak polakowi wilkiem 

zaraz jeden z drugim mysli ze do US gary myć zjedzie sie cała polska i wygryzie jej -jemu stanowisko 

 

 

Edytowane przez johnyB

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
17 godzin temu, Ania Chyla napisał:

Tak wiem... ale się zastanawiam czy nie będę spalona na starcie.

Moja mama przegięła dawno temu z pobytem w USA,. Ja nie miałem z tego powodu problemów. Konsul dał w czerwcu 3 X TAK dla mnie, żony i córki.

Nie stresował bym się z tego powodu.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

To, że ktoś z Twojej rodziny był nielegalnie 30 lat temu, nie ma żadnego wpływu na Twoją wizę.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz


×