Szukam pracy w Chicago!!!!
Rozpoczęty przez maniak, 12 mar 2007 02:09
20 odpowiedzi w tym temacie
AdSense
Napisano 12 marzec 2007 - 03:56
maniak napisał:
Witam
Jestem w Chicago od dwoch miesiecy i nie moge znlaezc stalej pracy. Jak cos znalazlem to byly problemy z wyplata pieniedzy.
Jestem w Chicago od dwoch miesiecy i nie moge znlaezc stalej pracy. Jak cos znalazlem to byly problemy z wyplata pieniedzy.
Czyli pracowales u polaczkow, no to normalne ze nie zaplacili za robote a jak placili to pewno spozniali sie z kazdym czekiem. Jak chcesz pracowac za normalne pieniadze albo przynajmniej placone na czas bez zadnego proszenia sie o czeka to pracuj u amerykancow i trzymaj sie z daleka od naszych (jesli chodzi o biznesy).
Polecam http://chicago.craigslist.org w dziale Jobs znajdziesz cos ciekawego, szczegolnie, ze spikasz po engliszu i masz kwity. Z tej strony wielu znajomych i ja sam znalazlem super prace
Ta stronka jest chyba najwieksza strona z roznymi ogloszeniami w internecie jaka kiedykolwiek widzialem.
Napisano 12 marzec 2007 - 05:50
Rozumiem, ze kontraktorki juz masz dosc. To moze poszukaj w szapie jakiejs (manufacturing jobs). Tam doswiadczenie jakotakiego nie trzeba, a przynajmniej na glowe ci nie bedzie padalo i stale godziny, weekendy wolne.
Ta strone sprawdzaj codziennie, bo te posty sa publikowane codziennie, albo kilka razy dziennie nawet.
Ta strone sprawdzaj codziennie, bo te posty sa publikowane codziennie, albo kilka razy dziennie nawet.
AdSense
Napisano 13 marzec 2007 - 03:58
www.ogloszenia-us.com lub www.bazarynka.com tam moze cos znajdziesz...
Napisano 13 marzec 2007 - 19:30
szczerze mowiac to nie rozumiem jak mozna nie znalezc pracy w takich metropoliach jak chicago czy nowy jork....
Napisano 18 marzec 2007 - 17:54
maniak ja tez szukam pracy, kupilem wczoraj dziennik zwiazkowy i juz mam do wyboru do koloru, jezeli nie umiesz znalezc pracy w chicago to cos jest nie tak.... jezeli jestes legalnie to bierz prace w ktorej wymagaja SS, wtedy raczej nie bedzie problemow z zaplata....
Napisano 21 marzec 2007 - 08:05
Mozesz ujawnic wiecej szczegulow.Jaka to praca,na jakim stanowisku,jaki jezyk wymagaja(podstawowy, do porozumienia czy plynny)I oczywiscie ile masz na godzine.Pytam sie tak bo moj chlopak przyjezdza za miesiac czasu i pomalu sie rozgladam nad jego praca.pozdr.zycze udanej pracy
Monika
AdSense
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych