Skocz do zawartości

Wyszukaj

Wyświetlanie wyników dla tagów 'powrót po nielegalnym pobycie' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukuj po tagach

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukuj po autorze

Typ zawartości


Forum

  • USA - Forum ogólne
    • Forum ogólne USA
    • Tematy związane z poszczególnymi stanami
    • Wybór wizy, sprawy SSN, prawa jazdy i inne formalności
    • Bilety lotnicze / Kto leci do...
    • Luźne rozmowy
  • USA - wizy imigracyjne
    • Emigracja (Forum ogólne)
    • Zielona karta (loteria wizowa)
    • Wiza typu CR1 (sponsorowanie rodzinne)
    • Wiza narzeczeńska K-1
  • USA - wiza nieimigracyjna J-1 (w tym Work and Travel USA)
    • Program Work&Travel USA (wiza J-1)
    • Program Internship USA (wiza J-1)
    • Programy typu Camp USA (wiza J-1)
    • Wiza J-1 (poza programami W&T, Internship i Camp)
  • USA - pozostałe wizy nieimigracyjne
    • Tymczasowa praca i praktyka (wizy H1-B, H2, H3 i H4)
    • Studia i nauka w USA (wizy F-1, M-1)
    • Wiza turystyczna B-2 i służbowa B-1
    • Pozostałe wizy nieimigracyjne
  • OFF TOPIC
    • Wyjazdy poza USA

Znajdź wyniki...

Znajdź wyniki które...


Data utworzenia

  • Rozpoczęcie

    Zakończenie


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpoczęcie

    Zakończenie


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Rozpoczęcie

    Zakończenie


Grupa podstawowa


Strona WWW


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania

Znaleziono 1 wynik

  1. witam Przesiedziałem wizę turystyczną i od czasu przylotu do Polski minęło już 10 lat. Teraz znów pomyślałem o wyjeździe. Pytanie , jak wypełniać wniosek o wizę turystyczną, pisać,że byłem wcześniej, czy nie? Lądując w Polsce nic mi do paszportu nie wbili, natomiast moje ,,ślady" w usa to: 1.wyrabiałem paszport przed wyjazdem (skończyła mi się ważność) 2. podałem nr ss do rozliczenia za krótki okres czasu Jak się maja powyższe informacje do ponownego starania się o wizę turystyczną, co wpisywać we wniosku, jak rozmawiać z konsulem i na odprawie.?
×