Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'revoked'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • USA - Forum ogólne
    • Forum ogólne USA
    • Tematy związane z poszczególnymi stanami
    • Wybór wizy, sprawy SSN, prawa jazdy i inne formalności
    • Bilety lotnicze / Kto leci do...
    • Luźne rozmowy
  • USA - wizy imigracyjne
    • Emigracja (Forum ogólne)
    • Zielona karta (loteria wizowa)
    • Wiza typu CR1 (sponsorowanie rodzinne)
    • Wiza narzeczeńska K-1
  • USA - wiza nieimigracyjna J-1 (w tym Work and Travel USA)
    • Program Work&Travel USA (wiza J-1)
    • Program Internship USA (wiza J-1)
    • Programy typu Camp USA (wiza J-1)
    • Wiza J-1 (poza programami W&T, Internship i Camp)
  • USA - pozostałe wizy nieimigracyjne
    • Tymczasowa praca i praktyka (wizy H1-B, H2, H3 i H4)
    • Studia i nauka w USA (wizy F-1, M-1)
    • Wiza turystyczna B-2 i służbowa B-1
    • Pozostałe wizy nieimigracyjne
  • OFF TOPIC
    • Wyjazdy poza USA

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Strona WWW


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania

Found 1 result

  1. Witam, Potrzebuje porady. Zacznę od najważniejszego w zeszłe wakacje zostałam cofnięta z lotniska w Chicago, wyszło na jaw wiele rzeczy zwiazanych z moja rodzinna sytuacją ale także najważniejsze to ze pracowałam tam rok temu. Podczas rozmowy kiedy wprost mi powiedziano ze nie wjadę na teren USA zaproponowano mi dobrowolne wycofanie wniosku o wjazd i anulowano moja wize. Teraz jestem w Polsce a w stanach jest osoba, która kocham. Kwestia w tym ze ja nie mogę pojechać do USA. kontaktowalam się w tej sprawie z jedna kancelaria w Polsce na co mi powiedzieli ze w moim przypadku konieczny jest waiver i bez tego nigdzie się nie wybiorę. Natomiast moja sytuacja jest na tyle zła ze jedynym wyjściem jest ślub z obywatelem i potem składanie jakichkolwiek papierów i staranie się o wyjazd. Tu pojawia się moje pytanie czy to jedyna szansa? Jestem w stanie to zrobić ale perspektywa tego ze będę czyjąś żona a mój mąż będzie na drugim końcu i tak będziemy żyć przez minimum rok mnie już w tym momencie przeraża. Czy jest jakiś inny sposób na który mam realne szanse ? Moze ktoś z Was miał podobna sytuacje :( Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje wszystkim :)
×
×
  • Create New...