katlia 706 Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 3 hours ago, Patipitts said: podobno jesli uda sie cos wywalczyc (w co szczerze watpie) w sprawie 2000 to dostaniemy wyrownanie Mitch McConnell (aka The Grim Reaper) na to nie pozwoli. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Patipitts 350 Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 Mitch McConnell (aka The Grim Reaper) na to nie pozwoli. Wiem, ale podobno juz nawet czesc republikanskich senatorow to popiera w tym Perdue wiec ogolnie ciekawe jak to politycznie rozegraja, bo ogolnie ryzykowny krok z ich strony bo moga stracic miejsce w GA Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
katlia 706 Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 1 hour ago, Patipitts said: Wiem, ale podobno juz nawet czesc republikanskich senatorow to popiera w tym Perdue wiec ogolnie ciekawe jak to politycznie rozegraja, bo ogolnie ryzykowny krok z ich strony bo moga stracic miejsce w GA Sent from my iPhone using Tapatalk Ale to Mitch McConnell decyduje czy nawet dojdzie do glosowania. On moze zupelnie zignorowac jakiekolwiek popieranie przez republikanow - co w tej chwili wlasnie robi. Sluchaj, on SAM sie nazywa the Grim Reaper. Z radoscia, nawet. Quote Link to post Share on other sites
Patipitts 350 Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 Ale to Mitch McConnell decyduje czy nawet dojdzie do glosowania. On moze zupelnie zignorowac jakiekolwiek popieranie przez republikanow - co w tej chwili wlasnie robi. Sluchaj, on SAM sie nazywa the Grim Reaper. Z radoscia, nawet. Ja sie nie znam, ale jesli straca wiekszosc w senacie to on nie spadnie wtedy z rowerka?Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
katlia 706 Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 23 minutes ago, Patipitts said: Ja sie nie znam, ale jesli straca wiekszosc w senacie to on nie spadnie wtedy z rowerka? Sent from my iPhone using Tapatalk Spadnie... ale niestety na to nie wyglada ze straca... Quote Link to post Share on other sites
Patipitts 350 Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 Spadnie... ale niestety na to nie wyglada ze straca... Aha. No, ale w kazdym razie to co on teraz robi na pewno im nie pomaga w tym wyscigu w GA.Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
katlia 706 Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 3 minutes ago, Patipitts said: Aha. No, ale w kazdym razie to co on teraz robi na pewno im nie pomaga w tym wyscigu w GA. Sent from my iPhone using Tapatalk Nie wiem... ta propaganda republikanska jest bardzo silna, oni mase pieniedzy wydaja na te wybory (wiecej niz demokraci, ktorzy i tak wydaja fantastyczne sumy) i w koncu to jest GA. Deep South. Ja niczego dobrego od nich nie oczekuje... Quote Link to post Share on other sites
Patipitts 350 Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 Nie wiem... ta propaganda republikanska jest bardzo silna, oni mase pieniedzy wydaja na te wybory (wiecej niz demokraci, ktorzy i tak wydaja fantastyczne sumy) i w koncu to jest GA. Deep South. Ja niczego dobrego od nich nie oczekuje... Mieszkam tu i powiem ci ze sa nastroje raczej wrogie. Przynajmniej w moim otoczeniu.Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
katlia 706 Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 Quote Link to post Share on other sites
Jackie 711 Posted December 31, 2020 Report Share Posted December 31, 2020 A ja wrzucam zdjęcie gęsi Na focie nie widać bo gęsia pierś jest ciemna, ale mięso było b. soczyste, choć ciut twardawe. Więc mąż pokroił w b. cienkie plastry i było ok Kapusta była jaskrawa, nie wiem czemu na zdjęciu wygląda jak purpurowe goowno, sorry! 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts