Jump to content

Recommended Posts

Witam. 2 lata temu starając się o wize dostałem odmowe za brak wiezi z krajem i w tym roku chciałbym znów się ponownie o nią starac. przez te 2 lata trochę się zmieniło dostałem działke oraz założyłem gospodarstwo rolne i mam pytanie raczej do rolników(a na pewno tacy są co starają się o wize) . Jakie dokumenty braliście z sobą do ambasady? aktualnie nie pracuje ale się ucze do kwietnia w szkole. ale może uda mi się coś znaleźć a wiadomo że wtedy sa jakieś większe szanse

Share this post


Link to post
Share on other sites

A nie pytasz się ile to rolników pozostalo w USA?troche zostalo a mieli wrócić na czas😉

Możesz mieć i pare hektarów a wyjść bez wizy.

Bo zle się zaprezentujesz mając gospodarstwo.

Z dokumentów?i tak bez pytania nic pokażesz 😊

Weź wypis ze masz ziemie.gospodarstwo i tyle😊 plus ze nadal się uczysz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...