kzielu 1,089 Posted May 13, 2019 Report Share Posted May 13, 2019 1 godzinę temu, danielwro napisał: tak mnie zawsze korcilo zapytac - totalnie z czystej ciekawosci a jakby tak poszedl jeszcze jakis kredycik "inwestycyjny" z banieczke albo 10 wziac, i wtedy sobie pojechal na zawsze do usa? jak to scigaja ? Przeciez przy takich sumach to normalne przestepstwo jest wiec normalnie - do FBI i ekstradycja do Polski... Quote Link to post Share on other sites
nikon 4 Posted May 13, 2019 Report Share Posted May 13, 2019 2 godziny temu, kzielu napisał: Przeciez przy takich sumach to normalne przestepstwo jest wiec normalnie - do FBI i ekstradycja do Polski... A zna ktoś odpowiedz na moje pytanie czy opłata 220$ to ostatnia rzeczy do zrobienia przed wylotem? Pytam bo jutro mam samolot... Quote Link to post Share on other sites
MeganMarkle 421 Posted May 13, 2019 Report Share Posted May 13, 2019 33 minutes ago, nikon said: A zna ktoś odpowiedz na moje pytanie czy opłata 220$ to ostatnia rzeczy do zrobienia przed wylotem? Pytam bo jutro mam samolot... Jak nie zapłacisz przed wylotem to tez nic się nie stanie - tyle tylko ze opóźni się twoje wydanie GC. Bo zaczynaja się za nią zabierać w momencie gdy spełnione są oba warunki: zapłacone + przekroczyłeś granice. 2 Quote Link to post Share on other sites
sly6 588 Posted May 13, 2019 Report Share Posted May 13, 2019 34 minuty temu, nikon napisał: A zna ktoś odpowiedz na moje pytanie czy opłata 220$ to ostatnia rzeczy do zrobienia przed wylotem? Pytam bo jutro mam samolot... Wsiadasz do samolotu, nic więcej nie potrzebujesz 1 Quote Link to post Share on other sites
Zelka 3 Posted May 13, 2019 Report Share Posted May 13, 2019 @nikon jak można wiedzieć to jaki miałeś numer? Pytam, bo jestem ciekawa jakie numery maja aktualnie spotkania w ambasadzie. Ile czekałes na wyznaczenie daty rozmowy przez Kcc po poprawnej weryfikacji przez nich nadesłanych dokumentów? Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
esme 1 Posted May 14, 2019 Report Share Posted May 14, 2019 8 godzin temu, Zelka napisał: @nikon jak można wiedzieć to jaki miałeś numer? Pytam, bo jestem ciekawa jakie numery maja aktualnie spotkania w ambasadzie. Ile czekałes na wyznaczenie daty rozmowy przez Kcc po poprawnej weryfikacji przez nich nadesłanych dokumentów? Pozdrawiam! Hej Zelka, numer 17***. Rozmowa na 4 czerwca. Miesiąc po zweryfikowaniu dokumenów prze KCC zaproszenie na rozmowę. Rozmowa po 1,5 miesiąca od maila z datą. 1 Quote Link to post Share on other sites
Xarthisius 634 Posted May 14, 2019 Report Share Posted May 14, 2019 EUROPE CURRENT 1 Quote Link to post Share on other sites
pawelo1988 40 Posted May 14, 2019 Report Share Posted May 14, 2019 A co to dokladnie znaczy current? Wygralem w dv2020, nie dv2019, to chcialbym na przyszlosc wiedziec. Czy to znaczy ze wszyscy wylosowani w EU beda miec interview? W dv-2019 oczywiscie, ze nie bedzie cutoffu jak w dv-2018? Quote Link to post Share on other sites
Xarthisius 634 Posted May 14, 2019 Report Share Posted May 14, 2019 1 hour ago, pawelo1988 said: A co to dokladnie znaczy current? Wygralem w dv2020, nie dv2019, to chcialbym na przyszlosc wiedziec. Czy to znaczy ze wszyscy wylosowani w EU beda miec interview? W dv-2019 oczywiscie, ze nie bedzie cutoffu jak w dv-2018? To znaczy, ze wszystkie CN maja szanse byc zaproszone na rozmowe. Czy wszyscy beda mieli, to czas pokaze. Tak przy okazji, jezeli jest ktos jeszcze nie dostal z KCC prosby o wyslanie dokumentow, albo nie otrzymal potwierdzenia, ze wszystkie dokumenty zostaly zaakceptowana i juz nic nie chca, to jest dobry moment zeby ich przycisnac. Skany mozna wyslac bez czekania na prosbe i trzeba ich meczyc tak dlugo, az potwierdza ze wszystko jest ok. 1 Quote Link to post Share on other sites
nikon 4 Posted May 14, 2019 Report Share Posted May 14, 2019 (edited) 21 godzin temu, Zelka napisał: @nikon jak można wiedzieć to jaki miałeś numer? Pytam, bo jestem ciekawa jakie numery maja aktualnie spotkania w ambasadzie. Ile czekałes na wyznaczenie daty rozmowy przez Kcc po poprawnej weryfikacji przez nich nadesłanych dokumentów? Pozdrawiam! numer 181xx Czekałem około miesiąc. Rozmowy wyznaczają około 17 każdego miesiąca. Ja już w USA. Na granicy dałem tylko paszport i tą kopertę. Otworzył ją, zerknął i zrobił mi zdjęcie. 5 min później czekałem na walizkę Edited May 14, 2019 by nikon 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts