Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam, mam pytanie co do Obywatelstwa w USA. Chciałbym się dowiedzieć jakie trzeba spełniać wymagania ile lat w USA jaki wiek człowieka kiedy można zdawać po polsku oraz ile to wszystko trwa i jaka cena takiego cuda .

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Rezydentura przez 5 lat (dla małżonków obywateli czas skrócony do 3 lat), określona ilość czasu na terenie USA. Zdawać trzeba w języku angielskim, są pewne wyjątki https://www.uscis.gov/us-citizenship/citizenship-through-naturalization/exceptions-accommodations

Cenę sobie sprawdź na stronie UCIS, ceny zmieniają się co jakiś czas.

Więcej informacji znajdziesz tu: https://www.uscis.gov/us-citizenship/citizenship-through-naturalization

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz

×