lyzwad 1 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 Strona padła, ale tak jakby inaczej - wczoraj wieczorem próbowała się ładować, teraz od razu witryna nieosiągalna. Quote Link to post Share on other sites
piori 3 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 2 minutes ago, Rubiaa said: Wynik ankiety smutny... I tak chyba jest optymistyczny, bo większość osób w wątku pisze 2x NOT (za siebie i współmałżonka/partnera), a w ankiecie można oddać zdaje się tylko jeden głos. 3 Quote Link to post Share on other sites
Dawid_PL89 6 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 U mnie i mojej znajomej niestety NIE Quote Link to post Share on other sites
Popular Post sobota 25 Posted May 8, 2019 Popular Post Report Share Posted May 8, 2019 Dalej w to nie wierzę... Ale zostałam wylosowana!!!! To było moje drugie podejście. Niestety CN dość wysoki bo 32xxx... 10 2 Quote Link to post Share on other sites
krakersiiik 0 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 1 minutę temu, sobota napisał: Dalej w to nie wierzę... Ale zostałam wylosowana!!!! To było moje drugie podejście. Niestety CN dość wysoki bo 32xxx... Gratulacje! Teraz sprawdzalas? Quote Link to post Share on other sites
Rubiaa 0 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 1 minutę temu, sobota napisał: Dalej w to nie wierzę... Ale zostałam wylosowana!!!! To było moje drugie podejście. Niestety CN dość wysoki bo 32xxx... Gratulacje! :-) Kiedy udało się Pani sprawdzić? Quote Link to post Share on other sites
sobota 25 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 @Rubiaa @krakersiiik dziękuję! wczoraj udało mi się sprawdzić koło 20 Quote Link to post Share on other sites
ditter 12 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 (edited) Nie moge sie doczekac az wprowadza merit-based system. Wtedy zwiększę swoje szanse kilkunasto/kilkudziesieciokrotnie. Dostane duzo punktow za wiek, wyksztalcenie i doswiadczenie zawodowe Edited May 8, 2019 by ditter 1 Quote Link to post Share on other sites
kislawa 4 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 (edited) Ciekawe jest to ze strona nie działa z ich powodu a nie z winy obciążenia, może migrują na bardziej wydajny serwer. https://www.isitdownrightnow.com/dvlottery.state.gov.html Wyłączyli stronę 6,5h temu. Edited May 8, 2019 by kislawa Quote Link to post Share on other sites
TomiCSW 0 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 Może przekroczyli ilość pozytywnych losowań Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts