Joanna30 358 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 4 minuty temu, MIKAUK1990 napisał: mam pytanie ktos moze pomoc? jak ktos wygraI to znaczy ze nie musi juz ubiegac sie o wize do USA tzn jak sie wszystko zaIatwi mozna jechac bez wizy do USA i mieszkac? Jak to bez wizy? Przeca Ty właśnie wizę wygrałeś Jak przejdziesz cały proces, dokonasz wszystkich opłat, to wyjeżdżasz do USA z wizą imigracyjną, a na miejscu dostaniesz zieloną kartę. Quote Link to post Share on other sites
MIKAUK1990 7 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 (edited) moja koIezanka tutaj gdzie mieszkam mowi ze to niemozIiwe... powiedziaIam jej ze jak sie wyIosuje ze jak sie speIni warunki to mozna jechac a ona ze na pewno nie bo kiedys probowaIa dostac sie IegaInie do USA i ze to nie jest na pewno wiza emigracyjna. Edited May 8, 2019 by MIKAUK1990 1 1 Quote Link to post Share on other sites
stkrup 7 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 1 minutę temu, MIKAUK1990 napisał: moja koIezanka tutaj gdzie mieszkam mowi ze to niemozIiwe... powiedziaIam jej ze wygraIam i ze jak speInie warunki to moge jechac a ona ze na pewno nie bo kiedys probowaIa dostac sie IegaInie do USA i ze to nie jest na pewno wiza emigracyjna. straszne rzeczy nawet nie wiesz na co aplikowales? Quote Link to post Share on other sites
danielwro 2 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 serwer dziala od jakiegos czasu, ale domeny sie jeszcze nie rozpropagowały (badz celowo nie zostaly zaktulizowane) mozna probowac sobie sprawdzic - https://169.253.175.195/ESC/ - chociaz juz obciazenie rosnie, tam gdzie jest widoczny. Quote Link to post Share on other sites
hilo 9 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 (edited) W takich momentach, jak opowiada nam teraz tutaj @MIKAUK1990, jest mi okropnie smutno... @danielwro - nie ma co tego wyżej podawać z httpsem, bo się certyfikat będzie pluł. Edited May 8, 2019 by hilo 2 Quote Link to post Share on other sites
danielwro 2 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 mozna to "plucie" zignorowac Quote Link to post Share on other sites
hilo 9 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 Nie do końca, bo niektóre nowsze przeglądarki czegoś takiego mogą nie przepuścić :P. Nie mniej i tak już ten adres jest mega obciążony. Biedne te ich serwery... Quote Link to post Share on other sites
danielwro 2 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 dobra, Ty narzekaj. Ktoś inny moze skorzysta i sprawdzi sobie status. Quote Link to post Share on other sites
kasia_sz6 4 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 (edited) 9 minut temu, MIKAUK1990 napisał: moja koIezanka tutaj gdzie mieszkam mowi ze to niemozIiwe... powiedziaIam jej ze wygraIam i ze jak speInie warunki to moge jechac a ona ze na pewno nie bo kiedys probowaIa dostac sie IegaInie do USA i ze to nie jest na pewno wiza emigracyjna. Omg... No masakra jakaś no...Przecież zostałaś wylosowana w loterii i teraz warto poszerzyć swoja wiedze na ten temat a nie słuchać koleżanki. Weź głęboki oddech usiądź wygodnie i przeczytaj sobie wszystko co znajdziesz odnośnie loterii wizowej. Zacznij od przeanalizowania wątków dotyczących zielonej karty i dv z poprzednich lat. Edited May 8, 2019 by kasia_sz6 Quote Link to post Share on other sites
Valaya 20 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 (edited) 15 minut temu, hilo napisał: W takich momentach, jak opowiada nam teraz tutaj @MIKAUK1990, jest mi okropnie smutno... @danielwro uff myślałam, że tylko u mnie brzydkie uczucia się odezwały xD ale stawiam na trolla nadal @MIKAUK1990 poczytaj forum, stronę loterii, przenalizuj komunikat, który otrzymałeś/as na stronie z wynikiem, tam masz krok po kroku opisane jakie powinny być Twoje dalsze działania. Edited May 8, 2019 by Valaya Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts