Dublin 16 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 Również nie mogę sprawdzić strona się nie ładuje... Quote Link to post Share on other sites
RJ94PL 7 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 A czy jak z żoną składaliśmy dokumenty przez zawarciem związku, a teraz jesteśmy po ślubie i zmieniło się jej nazwisko to z jakimi danymi ma wpisywać dane w DS-260 ? Jest tam możliwość poinformowania ich o zmianie stanu cywilnego i o tym że będą brane do wyjazdu 2 osoby czy trzeba kontaktować się z nimi inaczej ? Quote Link to post Share on other sites
fragles 1 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 HAS NOT BEEN SELECTED i tak juz za pozno dla mnie chyba na wyjazd 40+ Quote Link to post Share on other sites
Xarthisius 601 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 11 minutes ago, Duba91 said: A jak złozymy późno to co wtedy? Mając jednocześnie wysoki numer 3XXXX Im pozniej tym rosnie szansa ze z jakies powodu nie zdaza przeprocesowac (albo wiz zabraknie), ale to "pozno" w tym kontekscie to przyszly rok. Quote Link to post Share on other sites
che 4 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 2x NIE, po raz 4... Quote Link to post Share on other sites
Xarthisius 601 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 10 minutes ago, RJ94PL said: A czy jak z żoną składaliśmy dokumenty przez zawarciem związku, a teraz jesteśmy po ślubie i zmieniło się jej nazwisko to z jakimi danymi ma wpisywać dane w DS-260 ? Jest tam możliwość poinformowania ich o zmianie stanu cywilnego i o tym że będą brane do wyjazdu 2 osoby czy trzeba kontaktować się z nimi inaczej ? Jak zalogujesz sie do DS260, to bedziesz mial guzik "add new dependent". 1 Quote Link to post Share on other sites
Duba91 2 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 3 minuty temu, Xarthisius napisał: Im pozniej tym rosnie szansa ze z jakies powodu nie zdaza przeprocesowac (albo wiz zabraknie), ale to "pozno" w tym kontekscie to przyszly rok. No tak tylko składając teraz, możemy we wrześniu mieć problem wjechać na B1/B2 ,z tego co wyczytałem Quote Link to post Share on other sites
Xarthisius 601 Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 7 minutes ago, Duba91 said: No tak tylko składając teraz, możemy we wrześniu mieć problem wjechać na B1/B2 ,z tego co wyczytałem Zlozenie DS-260 we wrzesniu tego roku, przy numerze >30k nie powinno byc problemem. 1 Quote Link to post Share on other sites
Kamil4 0 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Niby nie liczyłem na wygraną, ale ten moment sprawdzania i te nadzieje... za kazdym razem. Tym razem to już 4-ty raz i 2x not selected. Trudno. Quote Link to post Share on other sites
Rubiaa 0 Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 Po raz 2 NIE, mój brat tak samo. Patrząc po forum to mam wrażenie, że jak się nie uda za pierwszym razem to już nigdy... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts