SanFrancisco 1 Posted November 4, 2020 Report Share Posted November 4, 2020 Ale chcę mieć pewność, że twarz będzie na odpowiednich wysokościach Quote Link to post Share on other sites
Xarthisius 588 Posted November 4, 2020 Report Share Posted November 4, 2020 (edited) 45 minutes ago, SanFrancisco said: Ale chcę mieć pewność, że twarz będzie na odpowiednich wysokościach Masz oficjalne wytyczne: W kazdym najprostszym programie do obrobki zdjec mozna sobie to zmierzyc w minute... Edited November 4, 2020 by Xarthisius Quote Link to post Share on other sites
Kamillo13 2 Posted November 6, 2020 Report Share Posted November 6, 2020 Przejdzie mi wniosek jeśli mamy z żoną syna który ma miesiąc i nie ma paszportu? Nie ma fizycznej możliwości wyrobienia go tak szybko. Quote Link to post Share on other sites
Xarthisius 588 Posted November 6, 2020 Report Share Posted November 6, 2020 13 minutes ago, Kamillo13 said: Przejdzie mi wniosek jeśli mamy z żoną syna który ma miesiąc i nie ma paszportu? Nie ma fizycznej możliwości wyrobienia go tak szybko. Paszport chca tylko od osoby, ktora sklada wniosek. 1 Quote Link to post Share on other sites
Xarthisius 588 Posted November 6, 2020 Report Share Posted November 6, 2020 (edited) 19 minutes ago, Kamillo13 said: Przejdzie mi wniosek jeśli mamy z żoną syna który ma miesiąc i nie ma paszportu? Nie ma fizycznej możliwości wyrobienia go tak szybko. A wogole to jezeli rzeczywiscie mieszkasz w Teksasie i masz malego Teksanczyka to: Children include all biological children, legally adopted children, and stepchildren who are unmarried and under the age of 21 on the date you submit your entry. You must include all eligible children, even if they do not live with you or if they do not intend to apply for a Diversity Visa as your derivative. Failure to list all eligible children is grounds for disqualification. If your child is a U.S. citizen or Lawful Permanent Resident, do not list him/her in your entry. Prosto z instrukcji w formularzu. Edited November 6, 2020 by Xarthisius 1 Quote Link to post Share on other sites
whysoserious3 11 Posted November 6, 2020 Report Share Posted November 6, 2020 18 minutes ago, Kamillo13 said: Przejdzie mi wniosek jeśli mamy z żoną syna który ma miesiąc i nie ma paszportu? Nie ma fizycznej możliwości wyrobienia go tak szybko. Do DV nie jest potrzebny paszport dziecka. Paszport dziecka będzie Ci potrzebny dopiero na interview w ambasadzie i do wniosku DS-260, to jest jeśli wygrasz loterie. Najlepiej do września (koniec roku fiskalnego, rozpoczęcie rozmów w ambasadzie) następnego roku zrób już paszport dziecku. 1 Quote Link to post Share on other sites
Kamillo13 2 Posted November 6, 2020 Report Share Posted November 6, 2020 (edited) 41 minut temu, Xarthisius napisał: A wogole to jezeli rzeczywiscie mieszkasz w Teksasie i masz malego Teksanczyka to: Children include all biological children, legally adopted children, and stepchildren who are unmarried and under the age of 21 on the date you submit your entry. You must include all eligible children, even if they do not live with you or if they do not intend to apply for a Diversity Visa as your derivative. Failure to list all eligible children is grounds for disqualification. If your child is a U.S. citizen or Lawful Permanent Resident, do not list him/her in your entry. Prosto z instrukcji w formularzu. Naprawdę poprawiłeś mi humor chciałbym żeby to był mały Teksańczyk, ale niestety P.s. konto "odburzyłem" teraz po jakimś czasie, i wczoraj mnie tak naszło wydawało mi się że do starszego syna wpisywałem dane z paszportu do wniosku ale mogę się mylić. Edited November 6, 2020 by Kamillo13 1 Quote Link to post Share on other sites
snaperr 0 Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 Powiedzcie mi czy przy takiej loterii sprawdzaja twoja historie, firme ktora prowadze itp? Czy jak to wyglada? Pierwszy raz bede skladal taki wniosek i nie wiem czy to ze posiadam firme cos zmienia? Quote Link to post Share on other sites
che 4 Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 @snaperr dopóki cie nie wylosuja to nawet nie pytaja czym sie zajmujesz jesli zostaniesz wylosowany (sprawdz sobie jakie jest tego prawdopodobienstwo...) to bedziesz musial pokazac m.in. zaswiadczenie o niekaralnosci, podac swoj zawod, informacje o edukacji, zatrudniedniu, wojsku itd. Quote Link to post Share on other sites
snaperr 0 Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 @che Czyli przy samym składaniu wniosku wypełniam podstawowe dane a reszta papierologii i zaświadczeń, wypisów, aktów itp dopiero po wylosowaniu? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts