whysoserious3 11 Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 5 minutes ago, Levix said: To zależy w co celujesz, jeśli jedziesz z powodów ekonomicznych. Nie dziwię się ludziom, którzy tam wyjeżdzają, prościej prowadzi się biznes niż w Polsce, ja naprzykład celuję w branżę transportową i uważam, że zarobki o wiele lepsze niż w Europie, szczególnie jeśli masz własną ciężarówkę, ale kusi mnie USA też innymi, nie tylko ekonomicznymi cechami. A abstrahując, myślałem, że szanse na wygranie w Europie były zawsze większe, a nie te marne 0.60 w tamtym roku, czy lekko ponad 1 procent w tym roku, zawsze myślałem, ze to jest około 2 procent, coś jak trójka w lotka, no cóż, szanse bardzo małe niestety. Można o tym napisać nie jedną książkę. Debata tak długa i szeroka, jak piękno Stanów od Atlantyku po Pacyfik. Dla przeciętnego zjadacza chleba, Stany nie są już ekskluzywnym miejscem do życia. Może by były, gdyby wizy imigracyjne rozdawano na lewo i prawo jak 20 lat temu. W kwestii szansy wygranej, pomijając Amerykę Północną, to urodzeni w Oceanii mają największe. Około 1 na 10 aplikantów wygrywa loterie. 1 Quote Link to post Share on other sites
ania j. 0 Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 Strona już przeciążona. Udało się komuś teraz? Quote Link to post Share on other sites
Amelia31 6 Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 44 minutes ago, ania j. said: Strona już przeciążona. Udało się komuś teraz? wczoraj wieczorem tez byla przeciazona. Mi sie udalo dzis rano Quote Link to post Share on other sites
ania j. 0 Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 O której rano? Quote Link to post Share on other sites
snaperr 0 Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 @ania j. mi dziś chyba koło 16-17 się udało Quote Link to post Share on other sites
whysoserious3 11 Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 (edited) Nie gwarantuje skuteczności, ale można spróbować z VPN-em (np. rozszerzenie Hola Free VPN Proxy do Google Chrome) i włączyć stronę przez proxy z USA. Strona DV może działać wtedy wolniej, ale gwarantuje większe pierwszeństwo w połączeniu z serwerami, bo połączenie jest na linii USA-USA, a nie USA-Europa/reszta świata. Edited November 9, 2020 by whysoserious3 Quote Link to post Share on other sites
ania j. 0 Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 Jak dodać to rozszerzenie? Quote Link to post Share on other sites
mcpear 675 Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 Przez kliknięcie w link, który jest w poprzednim poście? Quote Link to post Share on other sites
Amelia31 6 Posted November 10, 2020 Report Share Posted November 10, 2020 10 hours ago, ania j. said: O której rano? cos kolo 7-8. I jak? Quote Link to post Share on other sites
Ariadna 4 Posted November 10, 2020 Report Share Posted November 10, 2020 przegapiłam temat. Teraz próbuję się zarejestrować i serwer padł... nie ma opcji wysłania zgłoszenia. :( Macie jakieś rady czy da się coś zrobić? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts