Krzysztof_ 0 Posted November 1, 2020 Report Share Posted November 1, 2020 ja do kwadratu 51mmx51mm przycialem on line w Canva Quote Link to post Share on other sites
szaman 74 Posted November 1, 2020 Report Share Posted November 1, 2020 W dniu 30.10.2020 o 14:04, andyopole napisał: Literki i cyfry bez space. Dzieki Quote Link to post Share on other sites
haneczka019 181 Posted November 1, 2020 Report Share Posted November 1, 2020 1 godzinę temu, Pete napisał: Póbowałem wysłać zgłoszenie przez Operę i Firefoxa, formularz wypełniam w 3 minuty na pierwszej stronie i jak klikam Continue, to zamiast przenieść mnie na drugą stronę, to: Miał ktoś podobny problem? A próbowałeś przez IE? Quote Link to post Share on other sites
Arczevski 2 Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 W dniu 31.10.2020 o 21:09, haneczka019 napisał: Ten program działa tylko z przeglądarką IE. Poza tym, nie jest konieczne użycie go, żeby wysłać zgłoszenie. Działa też na innych. Ja wysyłałem przez firefoxa i normalnie skorzystałem z niego. Quote Link to post Share on other sites
Pawex1972 32 Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 7 godzin temu, Arczevski napisał: Działa też na innych. Ja wysyłałem przez firefoxa i normalnie skorzystałem z niego. Po 10 próbach wysłałem z Opery. Drugie podejście do loterii.... pierwsze wylosowanie podeptał Trump, przy drugim podejściu nie nastawiam się już optymistycznie. Quote Link to post Share on other sites
haneczka019 181 Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 Działa też na innych. Ja wysyłałem przez firefoxa i normalnie skorzystałem z niego.A widzisz, to ciekawe, według informacji na stronie, wymagane jest użycie IE do Photo Tool. Sprawdzałam na inny przeglądarkach i nie działało. Ale ważne, że kolega powyżej skorzystał bez problemu z IE . Quote Link to post Share on other sites
Arczevski 2 Posted November 3, 2020 Report Share Posted November 3, 2020 10 godzin temu, haneczka019 napisał: A widzisz, to ciekawe, według informacji na stronie, wymagane jest użycie IE do Photo Tool. Sprawdzałam na inny przeglądarkach i nie działało. Ale ważne, że kolega powyżej skorzystał bez problemu z IE . Cały czas miałem z tyłu głowy żeby przez IE sobie wysyłać albo Edge. Ale tyle czasu mi zeszło ze zrobieniem zdjęcia z którego byłbym zadowolony, że później z rozpędu poszło przez firefoxa 1 Quote Link to post Share on other sites
Robert1992 4 Posted November 3, 2020 Report Share Posted November 3, 2020 Zgłoszenie wysłane z chrome wyskoczył błąd dopiero z opery poszło Quote Link to post Share on other sites
joC 2 Posted November 3, 2020 Report Share Posted November 3, 2020 Cześć, mam pytanie. Może banalne, ale się zastanawiam. Chcę wziąć udział w tej loterii. Trzeba tam wpisać nr paszportu i datę jego ważności. Mój kończy się w styczniu 2021. - czy mogę wziąć udział i potem (w razie tego wielkiego szczęścia i wylosowania) zmienić numer paszportu? Czy ktoś tak miał? Quote Link to post Share on other sites
Xarthisius 636 Posted November 3, 2020 Report Share Posted November 3, 2020 24 minutes ago, joC said: Cześć, mam pytanie. Może banalne, ale się zastanawiam. Chcę wziąć udział w tej loterii. Trzeba tam wpisać nr paszportu i datę jego ważności. Mój kończy się w styczniu 2021. - czy mogę wziąć udział i potem (w razie tego wielkiego szczęścia i wylosowania) zmienić numer paszportu? Czy ktoś tak miał? Tak, mozesz. Paszport ma byc wazny w dniu, w ktorym sie zglaszasz. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts