adam8111 0 Posted October 15, 2020 Report Share Posted October 15, 2020 Witam. Pytanie może banalne ale głupio przez taki błąd odpaść. jakie wykształcenie należy zaznaczyć jeśli się ukończyło: *liceum zawodowe (matura + zawód) 3-szkoła średnia z dyplomem 4-szkoła zawodowa * studia inżynierskie( tytuł inżyniera ) a następnie uzupełniające studia magisterskie ( tytuł magistra ) 7-studia uzupełniające magisterskie 8-tytuł magistra Quote Link to post Share on other sites
Pawex1972 32 Posted October 15, 2020 Report Share Posted October 15, 2020 Myślę, że szkoła średnia z dyplomem. Quote Link to post Share on other sites
andyopole 1,889 Posted October 15, 2020 Report Share Posted October 15, 2020 Teraz, Pawex1972 napisał: Myślę, że szkoła średnia z dyplomem. I wystarczy na spelnienie wymagan. Zadne magistry, profesury nie maja wplywu na wynik loterii ani podjecie decyzji o przyznaniu wizy. Na rozmowe dyplomy mozna przyniesc, niech widza .... 1 Quote Link to post Share on other sites
Robert1992 4 Posted October 16, 2020 Report Share Posted October 16, 2020 A co mam zaznaczyc we wniosku skoro jestem po szkole zawodowej (2letniej ) i mam skonczone LO zaoczne (bez matury)? Quote Link to post Share on other sites
adam8111 0 Posted October 16, 2020 Author Report Share Posted October 16, 2020 14 godzin temu, andyopole napisał: I wystarczy na spelnienie wymagan. Zadne magistry, profesury nie maja wplywu na wynik loterii ani podjecie decyzji o przyznaniu wizy. Na rozmowe dyplomy mozna przyniesc, niech widza .... wiem że spełnia , ale nie chciał bym by ktoś uznał że skłamałem podczas składania wniosku i z tego powodu go wywalił do kosza Quote Link to post Share on other sites
Joanna30 358 Posted October 16, 2020 Report Share Posted October 16, 2020 Zaznacz - zgodnie z prawdą - najwyższe jakie masz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts