Skocz do zawartości

- - - - -

Almatur

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 misza

• Użytkownik
  • 9 Postów:

Napisano 23 październik 2004 - 12:23

czy ktos z was jechal z almaturem na W&T? jesli tak to prosze o opinie. dzieki.

AdSense

• Advert

#2 Marcin20

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 285 Postów:

Napisano 23 październik 2004 - 13:03

Czesc!!
Ja jecha3em z Almaturem i jestem zadowolony z ich roboty. Wszystko mia3em na czas DSa,bilet lotniczy w przystepnej cenie. Lecz ktoś inny mo?e miea inną opinie o nich.
Pozdrawiam!!
------>>>>> For more visit www.backpackersclub.pl and the gallery out there! !!! <<<<-----

#3 Leon

• Użytkownik
  • 3 Postów:

Napisano 30 listopad 2004 - 14:51

Cześa wszystkim.

Zamierzam w przysz3ym roku wyjechaa na program W&T i wlasnie zastanawiam sie jaką orgazacje wybrac.
Dlatego by3bym wdzieczny, jesli ktos móg3by cos wiecej powiedziec na temat biura almaturu w sosnowcu lub na temat tej organizacji ogólnie.
Dzieki.

#4 sloneczko85

• Użytkownik
  • 77 Postów:

Napisano 25 lipiec 2007 - 02:58

Ja kilka razy lecialam z Almaturu i wszystko bylo ok, nie moge narzekac. Polecam, to firma z doswiadczeniem

AdSense

• Advert

#5 Darius HSP Inc.

• Użytkownik
  • 42 Postów:

Napisano 17 grudzień 2007 - 23:01

Mogę dokleić bardzo dobrą opinię na temat Biura Almatur w Łodzi na al. Politechniki. Korzystam z usług tego biura już od 4 lat. Przez wzgląd iż zawsze załatwiam sprawy formalne na ostatnią chwilę, przedstawiciel tego biura miała zawsze mnóstwo kłopotów z dostarczeniem mojego DS na czas... (tryb przyspieszony rozpatrywania wniosków u oganizatora programu work and travel, przyspieszony termin spotkania w ambasadzie itd).
Wszystko jednak zawsze jest dopięte na czas...
Dodając do tego kompletną pomoc w wyszukiwaniu najlepszych ofert biletów lotniczych (w jak najlepszej cenie) mogę śmiało polecić to biuro ...
Sierraguards.pl - Galeria zdjęć z pobytu ratowników w USA i nie tylko. Możliwość wyjazdu ..

AdSense

• Advert

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych