misiek-s Napisano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2008 hej, czy jest tu ktos kto byl juz w usa na w&t i ma kontakt ze swoim pracodawca. Ma mozliwosc zdobycia job offera dla opcji independent i ze ta praca sprawdzona a okolica sensowna. i zeby moc rozpoczac prace nie wczesniej niz 25 czerwca. pozdr
misiek-s Napisano 26 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2008 domyslam sie ze nikt nie robi niczego naogol bezinteresownie....... ale mozna sie dogadac na rozne sposoby
Darius HSP Inc. Napisano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2008 Ja mam kontakt do pracodawcy i chętnie się podzielę ... Kontakt sprawdzony, pracodawca pewny, ludzie wracają zadowoleni ... High Sierra Pools 1012 S. Cleveland St. Arlington, VA USA +1 703 920 1750 E-mail do przedstawiciela w Polsce darius@highsierrapools.com pozdrawiam
peaceania Napisano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2008 oooo jakis mily i zyczliwy czlowiek sie znalazl....co za zaskoczenie
Darius HSP Inc. Napisano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2008 no widzisz. ... odrobinę wiary w ludzi ...
drakon18 Napisano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2008 hej a co to za praca bo ja tez czegos szukam kompletnie nie wiem gdzie jechac...;/
Darius HSP Inc. Napisano 6 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2008 Jest to praca ratownika na basenie we Wschodniej części USA ... Virginia, Maryland, Washington D.C. Praca dla kogoś kto lubi słońce i wodę ... Lubi pływać, opalać się spędzać czas z ludźmi na rozmowach ... Dla mnie był to zawsze najlepszy sposób na przyjemne spędzenie wakacji w całkowicie bezstresowej atmosferze ... Różni ludzie mogą mieć jednak odmienne opinie co jak najbardziej szanuję i się nie sprzeciwiam...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.