Skolo Napisano 4 Marca 2008 Zgłoś Napisano 4 Marca 2008 Bylas juz kiedys w Atlantic? - mam zamiar sie tam wybrac w tym roku. Okolo 20 czerwca chce wyleciec. Poszukuje osob do wspolnego mieszkania. Pozdrawiam i chetnych zachecam do odpowiedzi
cipiripister Napisano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2008 bylam rok temu przez 4 miesiace w ny, rezygnujac wczesniej z pracy w kasynie w [beeep]ym atlantic city jezeli chodzi o znalezienie pracy w NYC nie ma z tym najmniejszego problemu, polecam www.craigslist.com tam jest mnostwo ofert, co do wynajmu mieszkania na brooklyn placilam 300$ za miesiac - szukaj na http://bazarynka.com/ udane wakacje gwarantowane !!
Rademedes Napisano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2008 ja w zeszlym roku na w&t jechalam juz 2 maja, w tym roku tez sie tak wybieram wiec mozna i nie ma zadnych problemow... hmm niby problemow nie ma, ale szkoda sie o tym przekonac na lotnisku, w kazdym razie przepisy mowia ze mozna wjezdzac do 30 dni przed rozpoczeciem programu, (chyba ze organizacja sponsorujaca ogranicza ten termin) z tym ze nie wiem jak potem jest liczony ten okres 30 dni na 'travel' nigdzie nie jest to jasno napisane
quba Napisano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2008 Dla szukajacych pracy w NY www.polandage.com , w razie jakichkolwiek pytan polandage@gmail.com lub tutaj na PW .
drakon18 Napisano 11 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2008 jak ktos ma jeszcze jakies linki lub kontakty co do wynajecia mieszkania w NYC to zamieszczajcie prosze.
AgentOrange Napisano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2008 mam pytanie, jak to jest w NYC z praca kelnera lub barmana, są jakieś szanse, by dostał taką cudzoziemiec, jeżeli dobrze mówi po angielsku i ma jakieś doświadczenie w tej branży? i co ważniejsze, czy sa na to szanse w połowie lipca;)
drakon18 Napisano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2008 Ponoc nie ma z tym problemu z tego co slyszalem.
puchcio Napisano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2008 AgentOrange, w NY polowa osob nie mowi biegle po angielsku wiec z ta praca nie powinno byc problemu. drakon18, prosze bardzo -> http://newyork.craigslist.org/search/aap?q...s=&hasPic=1 . puchcio
drakon18 Napisano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Napisano 3 Maja 2008 Hej AgentOrange masz juz wszystko załatwione,tzn prace i mieszkanie? Kurcze widzę ze wszyscy uderzają na zachodnie wybrzeże bo do nowego jorku raczej jednostki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.