Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj dowiedzialam sie, ze majac do wyboru kilka polączen, lepiej dla mnie, aby uniknąa przesiadek na terenie USA. Powinnam skorzystac z takiej oferty, ktora proponuje miedzyladowania, nawet kilka, ale na terenie Europy.

Czy to prawda? Z czym to sie wią?e?

Prosze o pomoc.

Pozdrawiam. Wiola

Napisano
Wczoraj dowiedzialam sie, ze majac do wyboru kilka polączen, lepiej dla mnie, aby uniknąa przesiadek na terenie USA. Powinnam skorzystac z takiej oferty, ktora proponuje miedzyladowania, nawet kilka, ale na terenie Europy.  

Czy to prawda? Z czym to sie wią?e?

Prosze o pomoc.

Pozdrawiam. Wiola

Tym mniej miedzyladowan tym lepiej (mniej stresu i czekania). Jednak wedlug mnie to nie ma znaczenie gdzie masz te miedzyladowania jesli juz je masz. Co prawda w USA lotniska sa wieksze wiec czasami mozna sie pogubic.

F

Napisano

Mam nadzieje, ze nie zagubia mojego bagazu :D

Majac na uwadze te przesiadki, niestety, i opinie znajomych, z tamtad, ze lepiej dla Polakow,przejsc jedna odprawe na lotnisku docelowym a nie gdzies tam, np w Denver, zdecyduje sie na lot do Houston (chcialam do san Antonio) to tez Teksas :lol: -bezposredni i jak sie okazalo tanszy. Ale cos za cos:mozliwsoc rezerwacji biletu tylko 3 dni :(

Wiec te sprawe mam mniej wiecej zalatwiona. Wiem za ile,dokad i jak. Teraz tylko, tzn A, uzyskanie wizy-mam nadzieje- 1/3szansy to zawsze jedak cos :) i wakacje?

Dziekuje za informacje. To naprawde fajne i potrzebne forum. Mozna sie wiele dowiedziec :)

Pozdrawiam wszystkich.

pa.Wiola

Napisano
Slyszalem, ze z miedzyladowaniami jest wieksza szansa ze zgubia bagaz :? prawda to?

tak, bo latwiej zeby sie zagubil podczas przekladania z jednego samolotu do drugiego.... to tak jak z przechodzeniem przez ulice - im wiecej razy to robisz tym wieksze szanse, zeby cie samochod potracil...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...