Malgoska Napisano 20 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2005 Hej ludziska wiecie moze cos na temat pracy i mieszkania w Minnesocie? Ciezko tam o dodatkową prace i dodatkowe godziny? Czy duzo tam Polakow? za wszelkie info serdeczne dzieki :wink: pomó?cie
Gość Napisano 20 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2005 Witka, To zalezy. Jak sie dobrze postarasz to znajdziesz, to zalezy w jaka czesc minnesoty jedziesz ? Ja bylem w Brainerd 2 razy.Pozdr.Tomek
Łukasz Napisano 22 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2005 wybieram sie w tym roku do do valley w po3owie czerwca ale czy bedzie tam dobrze to nie wiem
Gość Napisano 2 Marca 2005 Zgłoś Napisano 2 Marca 2005 Chcesz cos wiedziec wiecej o minneasocie. Mozesz zadzwonic do mnie zobacz na moja strone www dzial kontakt
aggga Napisano 3 Marca 2005 Zgłoś Napisano 3 Marca 2005 hej witam! mam prace w minesocie a dok3adnie w deerwood. moze ktoś by3? jak wygląda sytuacja z drugą pracą, lecimy 10 czerwca. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.