dzierza Napisano 12 Marca 2008 Zgłoś Napisano 12 Marca 2008 Hej, szukam chętnych na wynajęcie wspólnie mieszkania w downtown San Diego od połowy czerwca do października. Jadę tam po raz trzeci na W&T. Pozdrawiam, Marcin
ksu Napisano 24 Marca 2008 Zgłoś Napisano 24 Marca 2008 Czesc, tez szukam mieszkanie w San Diego. Ale chce wyjechac wczesniej, od poczatku czerwca. Ja chcesz, mozemy sie umowic
kasia1256 Napisano 28 Marca 2008 Zgłoś Napisano 28 Marca 2008 Witam, jade z chłopakiem w połowie czerwca do San Diego. A masz już jakies namiary na fajne mieszkanie?? Jak coś to jesteśmy chętni sie przyłączyć bo jeszcze nie wiemy gdzie będziemy mieszkać.
micka Napisano 29 Marca 2008 Zgłoś Napisano 29 Marca 2008 Ja jade pod koniec maja do San Diego i szukam osob które tez tak wczesnie jada i szukaja mieszkania, kar moze sie zgadamy ? podaje moje gg 920133.
O:) Napisano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2008 Hej,szukam chętnych na wynajęcie wspólnie mieszkania w downtown San Diego od połowy czerwca do października. Jadę tam po raz trzeci na W&T. Pozdrawiam, Marcin Cześć podaj jakieś namiary....? mój email oliola@vp.pl !! lece za tydzień z koleżanką do Nowego, 2 miesiące praktyk a później będziemy szukać mieszkania:) Jeżeli to aktualne czekam na kontakt Pozdrawiam Ola
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.