bonzo Napisano 17 Marca 2008 Zgłoś Napisano 17 Marca 2008 Chce wyjechac do Vegas niestety juz jest troche pozno i w biurach z tego co widzialem zostaly ostatnie oferty za 7$ na h (wogole da sie za to przezyc w VEGAS??? ) Chcialbym sie dowiedziec od osob ktore byly na WAT w LV czy łatwo mozna znalezc tam drugą/inną prace? Na zdrowy rozsądek wydaje sie ze tak bo duzo kasyn sklepow restauracji itd... ale w praktyce to roznie bywa. Dzieki ze wszelkie odpowiedzi PS Zalezy mi na szybiej inforamcji bo niedlugo nawet tych za 7$ nie bedzie
klaudek Napisano 18 Marca 2008 Zgłoś Napisano 18 Marca 2008 Tam raczej ciezko jest wiecej zarobic nie pracujac w kasynie, ba - na dobrej pozycji. Poznalem Polke na lotnisku McCartego (czy jakos podobnie) w LV, ona sprawdzajac paszporty zarabiala tam 8 $ /H. TO jest Nevada, tam na duzo nie licz. Ona pracowala tez w kasynie przy opiece nad dziecmi, to placili jej tam 6 $/H. Jak szybko tam pojedziesz to pewnie bedziesz mial szanse na 2 prace, ale ogolnie tak tam jest z zarobkami.
Dorine Napisano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2008 Hej. Byłam w LV dwa razy i według mnie nie jest tam źle z drugą pracą. Jest dużo możliwośći. Jak ktoś chce to wszystko można. A swoją drogą stawka 7$ jak na W&T to całkiem normalne. Studenci jesteśmy, nikt nas nie zatrudni do super pracy, wiadomo Wszyscy moi znajomi, którzy chcieli mieć druga pracę to ją mieli.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.