Skocz do zawartości

Poszukujemy Osób Do Wynajęcia Domu:) Obx, North Carolina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wybieramy się w tym roku do Obx (NC) i poszukujemy jeszcze kilku osób żeby zmniejszyć koszty mieszkania. Najlepiej okolice Nags Head, Kill Devil Hills lub Kitty Hawk, od połowy czerwca do końca września.

Napisano

W tym roku jedziemy z wlasną ofertą do Cavalier Motel w Kill Devil, ale w zeszle wakacje mialyśmy wątpliwą przyjemnosc pracowac w Foodzie:/ ale w tym roku- jak najdalej od ulubionego pracodawcy polskich studentów;)))) A Ty gdzie pracowales??

Napisano

Tak, tak poznaje ten Motel :))) Najezdzilem sie obok niego za pierwszym razem gdy poleciałem do USA, zaczynałem też od fooda hehe (dałem się wyrolować, ale nieżałuje bo poznałem wielu wspaniałych ludzi i nabyłem dobre kontakty). Tak jak pisałem pracowałem w Taco Bell i 2 prace znalazłem na budowie u Rendy Sounders'a. A jak drugi raz tam poleciałem to już tylko do Rendiego i mieszkałem z moim kierownikiem za freeeko - pokój z basenem :D na 7th Ave. dom na samym koncu po lewej - gosciu , taki z brodą (Ron) jedzdzi takim Chewroletem z płomieniami na masce, może kojarzycie? Prze koleś :D Mam nadzieje, że uda i się go odwiedzić w te wakacje :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...