pokrzywcia Napisano 20 Marca 2008 Zgłoś Napisano 20 Marca 2008 Wybieramy się w tym roku do Obx (NC) i poszukujemy jeszcze kilku osób żeby zmniejszyć koszty mieszkania. Najlepiej okolice Nags Head, Kill Devil Hills lub Kitty Hawk, od połowy czerwca do końca września.
Skolo Napisano 21 Marca 2008 Zgłoś Napisano 21 Marca 2008 Hey a gdzie dokladnie lecisz- do jakiego pracodawcy?- bylem tam 2 razy
pokrzywcia Napisano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Napisano 21 Marca 2008 W tym roku jedziemy z wlasną ofertą do Cavalier Motel w Kill Devil, ale w zeszle wakacje mialyśmy wątpliwą przyjemnosc pracowac w Foodzie:/ ale w tym roku- jak najdalej od ulubionego pracodawcy polskich studentów;)))) A Ty gdzie pracowales??
Skolo Napisano 22 Marca 2008 Zgłoś Napisano 22 Marca 2008 Tak, tak poznaje ten Motel )) Najezdzilem sie obok niego za pierwszym razem gdy poleciałem do USA, zaczynałem też od fooda hehe (dałem się wyrolować, ale nieżałuje bo poznałem wielu wspaniałych ludzi i nabyłem dobre kontakty). Tak jak pisałem pracowałem w Taco Bell i 2 prace znalazłem na budowie u Rendy Sounders'a. A jak drugi raz tam poleciałem to już tylko do Rendiego i mieszkałem z moim kierownikiem za freeeko - pokój z basenem na 7th Ave. dom na samym koncu po lewej - gosciu , taki z brodą (Ron) jedzdzi takim Chewroletem z płomieniami na masce, może kojarzycie? Prze koleś Mam nadzieje, że uda i się go odwiedzić w te wakacje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.