micka Napisano 23 Marca 2008 Zgłoś Napisano 23 Marca 2008 Hej, wybieram sie do San Diego na poczatku czerwca na W&T. Wybiera sie ktos? Jezeli ktos juz tam był chetnie poczytam jak tam jest jakies rady dla studentów ) pozdrawiam Marta
tafal Napisano 23 Marca 2008 Zgłoś Napisano 23 Marca 2008 w san diego jest super, piekne miasto duzo zwiedzania, duze miasto wiec z praca nie powinno byc problemu. Ja bylem w escondido jakies 50 kilometrow od san diego, pracowalem w kasynie w rincon. zycze powodzenia w wojazach po usa. Jesli masz jakies pytania napisz jeszcze cos
micka Napisano 24 Marca 2008 Autor Zgłoś Napisano 24 Marca 2008 Interesuje mnie wszystko włącznei ze wynajeciem mieszkania, samochodu, poruszaniem sie po mieście. Szukam tez osob do mieszkania bo jest nas jedynie trojka pozdrawiam Jak cos podaje gg 920133
torg Napisano 26 Marca 2008 Zgłoś Napisano 26 Marca 2008 micka gdzie pracujesz zalatwialas przez biuro czy sama?? Pozdrawiam
micka Napisano 26 Marca 2008 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2008 hej, ja jade z almaturu do hotelu del coronado szukamy osob do mieszkanai bo jest nas tylko troje ale wiekszosc chyba jedzie w polowie czerwca skoro nikt sie nie odzywa
kasia1256 Napisano 28 Marca 2008 Zgłoś Napisano 28 Marca 2008 cześć ja też jade do hotelu del coronado z połowie czerwca, jedziemy w dwójke z chłopakiem. masz już mieszkanko??
micka Napisano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Napisano 29 Marca 2008 niestety narazie to co na necie udało nam sie znaleźć, ale tak na odleglosc nic nie zalatwimy pewnie. Bedziemy szukac na miejsu dlatego szukam osob ktore jakad na koncu maja, poczatek czerwca do wspolnego mieszkanai
haczka Napisano 29 Marca 2008 Zgłoś Napisano 29 Marca 2008 hej micka, widzę, że też jedziesz z trójką znajomych do del Coronado. Nas też jest trójka, lecimy pod koniec maja (jakoś 28.05.- jeszcze nie kupiliśmy biletów) i również będziemy szukać mieszkania, także jak coś to zostawiam swój numer gg: 3930466. Pozdrawiam
Raphael Napisano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2008 Pamiętajcie aby w San Diego szukać mieszkania blisko miejsca pracy. Transport publiczny jest tam.. taki sobie. Rok temu pracując w Centrum, a mieszkając w dzielnicy La Jolla, w tygodniu dojeżdzałem w 35-40 minut (całkiem nieżle jak na San Diego), ale w Weekendy kiedy nie było ekpresowego połaczenia dojeżdzałem w 1:40! (godzinę, czterdzieści minut)! Wolałem zmienić pracodawcę (La Jolla jest najdroższa, ale też najlepiej płacą), zamiast szukać innego mieszkania. Z własnych doświadzczeń mogę polecić Wam "Pacific Beach" jeśli kochacie imprezy i (niestety tłoczne) plaże, "La Jolla" jeśli szukacie kalifornijskiego blichtru, kasy na ulicy , i przepięknej przyrody (w tym pięknych i bogatych dziewczyn, chłopców ), i "Old Town" jeśli cenicie spokój, ładną architekturę, i dobry dojazd do centrum San Diego.
Marcincin Napisano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2008 Raphael, a czy ciezko jest znalezc prace? Jade na opcje Independent i mam malego stracha
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.