J.F. Napisano 3 Maja 2008 Zgłoś Napisano 3 Maja 2008 witam, wybieram się do San Diego ok. 15.06, by popracować 3 miesiące w hotelu Marriott (self z Guliwera). Również będę wdzięczny za wskazówki. Pozdrawiam
micka Napisano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2008 do osob które były juz w San Diego, jakie macie rady dotyczace szukania mieszkanie ? strony w necie ? jakies agencje ? jakas tablica ogloszen juz w san diego ?
pat Napisano 8 Maja 2008 Zgłoś Napisano 8 Maja 2008 Hej mieszkam w solana beach- 18 mil od san diego. jestem tu jakos miesiac i zauwazylam, ze pracy jest duzo a bedzie jeszcze wiecej na wakacje. rozne sklepiki z ciuchami i innymi [beeep]erelami. co do komunikacji miejskiej to sie zgadzam -- kicha! to nie to co w san francisco gdzie wszedzie dojedziesz! korki sa tu prawie 24/7 wiec radze znalesc mieszkanie kolo pracy! co do zwiedzania - downtown jak dla mnie nic specjalnego ale robi wrazenie noca jak laduje sie samolotem miedzy wiezowcami. pieknie! poza tym sliczne sa male miasteczka wzdloz HWY 101 - np del mar czy san clemente. polecam! polecam te stronki: http://sandiego.craigslist.org/ http://careers.signonsandiego.com/index.php znajdziecie tam i prace i mieszkanie! jest drogo ale jak w kilka osob bedziecie mieszkac to mozna cos fajnego znalezc! co do wynajecia auta polecam dollara albo thrifty - ja tylko od nich wynajmuje bo najtaniej i dobrze nauczycie sie tu szybko sufrowac i dobrze imprezowac pozdrawiam patrycja
J.F. Napisano 9 Maja 2008 Zgłoś Napisano 9 Maja 2008 nie chciałby któs przygarnąć spokojnego, niepalącego osobnika do mieszkania (w dzielnicach Downtown, Hillcrest, North Park) ?
J.F. Napisano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2008 podbijam. w san diego będę od 17.06 do 22.09, praca w SD Marriott & Marina. Jeżeli ktoś szuka jeszcze współlokatorów, proszę o kontakt na gg, lub PW. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.