Skocz do zawartości

Towarzyszki, Towarzysze Podróży Poszukiwani...

jacek2222

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, Oahu to ładna wyspa ale naprawde 2-3 dni wystarczą ;) Szczególnie jeśli macie samochód. Polecam nurkowanie w Hanauma Bay, mozecie wejsc na wygasly wulkan Diamond Head (niedaleko Waikiki, super widoki na Honolulu) no i reszta atrakcji które wymienilłeś. ;)

• 10 miesięcy później...
Napisano

Witaj!!

Kolejny sezon przed nami, jak w temacie, chętnych na początek października 2010 proszę o kontakt na PW, gadu: 3729331...

trasa, miejsca, wszystko do uzgodnienia!

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Hej ,

Poszukuję ludzi chętnych do zwiedzania zachodniego wybrzeża USA na przełomie września i października 2010 .Lecę na Alaskę a później mam zamiar coś zobaczyć szukam kogoś do kogo mogłabym się podłączyć lub coś wspólnie zorganizować. Jak ktoś chętny to piszcie na maila:

marlenajurgielewicz@gmail.com lub gg: 7864722

• 1 miesiąc później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Witam.

Za tydzień wyjeżdżam na work&travel. Będę pracował w Grand Canyon Village (South Rim) do 1 października. Do 20-21 października będę się starał zobaczyć jak najwięcej zachodniej części USA. Niestety wciąż jestem sam, a wiadomo że samemu podróżować to lipa straszna.. :/

W związku z tym poszukuję towarzyszy/towarzyszek podróży w przedziale czasowym 1-21 X 2010r. Myślę, że jakby udało się zgadać w kilka osób to można by było wypożyczyć auto no i.. przeżyć niezapomniane wakacje :)

Podaje mój numer gadu-gadu: 2104755.

Bardzo proszę o kontakt wszystkie zainteresowane osoby, które planują w październiku zwiedzać zachodnią część USA.

Pozdrawiam wszystkich miłośników przygód!!

• 3 miesiące później...
Napisano

hej, wraz z poczatiem pazdziernika 2010 chce poswiecic czas na zwiedzanie zachodniego wybrzeza, jednak podrozowanie samemu to nic przyjemnego, taniego i bezpiecznego, wiec szukam towarzyszy i towarzyszek,

,

prosze o kontakt: kamaama@wp.pl lub gg 6063243

pozdr., kamila

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...