Marcincin Napisano 12 Maja 2009 Zgłoś Napisano 12 Maja 2009 Hej, Oahu to ładna wyspa ale naprawde 2-3 dni wystarczą Szczególnie jeśli macie samochód. Polecam nurkowanie w Hanauma Bay, mozecie wejsc na wygasly wulkan Diamond Head (niedaleko Waikiki, super widoki na Honolulu) no i reszta atrakcji które wymienilłeś.
jacek2222 Napisano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Napisano 30 Marca 2010 Witaj!! Kolejny sezon przed nami, jak w temacie, chętnych na początek października 2010 proszę o kontakt na PW, gadu: 3729331... trasa, miejsca, wszystko do uzgodnienia! pozdrawiam
Marlena1987 Napisano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2010 Hej , Poszukuję ludzi chętnych do zwiedzania zachodniego wybrzeża USA na przełomie września i października 2010 .Lecę na Alaskę a później mam zamiar coś zobaczyć szukam kogoś do kogo mogłabym się podłączyć lub coś wspólnie zorganizować. Jak ktoś chętny to piszcie na maila: marlenajurgielewicz@gmail.com lub gg: 7864722
Marcin777 Napisano 12 Maja 2010 Zgłoś Napisano 12 Maja 2010 Witam. Ja na 70% jestem chetny na wycieczke w pazdzierniku.Macie jakies pomysly?
tomuś Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2010 Witam. Za tydzień wyjeżdżam na work&travel. Będę pracował w Grand Canyon Village (South Rim) do 1 października. Do 20-21 października będę się starał zobaczyć jak najwięcej zachodniej części USA. Niestety wciąż jestem sam, a wiadomo że samemu podróżować to lipa straszna.. :/ W związku z tym poszukuję towarzyszy/towarzyszek podróży w przedziale czasowym 1-21 X 2010r. Myślę, że jakby udało się zgadać w kilka osób to można by było wypożyczyć auto no i.. przeżyć niezapomniane wakacje Podaje mój numer gadu-gadu: 2104755. Bardzo proszę o kontakt wszystkie zainteresowane osoby, które planują w październiku zwiedzać zachodnią część USA. Pozdrawiam wszystkich miłośników przygód!!
kamaama Napisano 15 Września 2010 Zgłoś Napisano 15 Września 2010 hej, wraz z poczatiem pazdziernika 2010 chce poswiecic czas na zwiedzanie zachodniego wybrzeza, jednak podrozowanie samemu to nic przyjemnego, taniego i bezpiecznego, wiec szukam towarzyszy i towarzyszek, , prosze o kontakt: kamaama@wp.pl lub gg 6063243 pozdr., kamila
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.