BEAiDANIEL Napisano 31 Marca 2008 Zgłoś Napisano 31 Marca 2008 Witajcie... Zamierzam spedzic cale trzy doby/po raz pierwszy/ w New York juz w nastepnym tygodniu , oczywiscie zapytuje Was o najciekawsze zakatki tego miasta ( cos czego nie ma w informatorach turystycznych ) miejsce ktore przyblizy mi klimat miasta np. czekam na inf o waszej ukochanej knajpce czy miejscach gdzie spedzacie chetnie czas z przyjaciolmi itp. Czekam z niecierpliwoscia na podpowiedz na totalnie niestandartowe sugestie / o standartach juz sie naczytalam a teraz czekam na cos "z zycia wziete"... Bea
misiek-s Napisano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2008 a mozna tez prosic o standardowe sugestie? albo do jakiego przewodnika sie odniesc? gdzie za rozsadna cene bezpiecznie, przenocowac?
BEAiDANIEL Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2008 hi,nocleg juz mam. Mam jedynie na mysli fajne knajpki , jakis koncert /np jazz'owy w NY czy okolicy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.