katarzyna.k.m Napisano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2008 Szukam informacji o camp Aramark - klimat, okolica, ciekawe miejcsa i coś o pracy ( kuchnia )
rych Napisano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2008 looknij tutaj http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...&hl=aramark i na stronke tenmileriver.org jakby cos wiecej pisz na rych17@wp.pl pozdrawiam
marta85 Napisano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2008 heyka, nie wiem czy dobrze zrozumiałam, dostałas tam placement??? ja również tam się wstępnie wybieram.... masz jakies info na temat tego campu??? będę bardzo wdzięczna pozdrawiam:)
katarzyna.k.m Napisano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2008 Szczerze mówiąc niewiele wiem. Zbieram info dla znajomego, jak chcesz dam Ci jego email pozdr.
rych Napisano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2008 Ja wracam 3 raz jakby coś to pisać na emaila do mnie to podziele się informacjami. rych17@wp.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.