Cykoor Napisano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam, Na WaT jade pierwszy raz i wybralem opcje job hunting, gdzie warto pojechac zeby sie fajnie bawic? gdzie beda mniejsze klopoty ze znalezieniem pracy? Czy jest wogole mozliwosc zeby jezdzic od miasta do miasta i imac sie jakichs prac dorywczych?:> jak dla mnie najwazniejsze jest zeby zobaczyc jak najwiecej wiec praca nie musi byc jakas super ani na stale. Jakie miasta polecacie?? Pozdrawiam, Lukasz
cipiripister Napisano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2008 tak samo jak Ty w tym roku jade na 'job hunting'. rok temu bylam przez 4 m-ce w NYC i tam trzeba sie na prawde postarac zeby sobie pracy nie znalezc, w wakacje jest mnowstwo ofert pracy,(bez wzgledu na poziom angielskiego) polecam to miasto !! w tym roku wybieram sie do californi, tylko nie wiem na ktore miasto sie zdecydowac..
drakon18 Napisano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja jade w maju do NYC,jak tez masz taki zamiar to daj znac.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.