michaelt Napisano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2008 Witam,niebawem wyjezdzam na program H2B,jednak nie dostalem jeszcze kontraktu od pracodawcy.Na pierwszym spotkaniu podpisalem go ale oryginal zabral organizator,mial odeslac kopie elektronicznie.Niestety nie dostalem zednego maila.Moje pytanie czy na odprawie celnej w USa musze przedstawic kontrakt celnikowi.Prosze o info,to wazne dla mnie poniewaz wyjezdzam za kilka dni.dziekuje i pozdrawiam Forumowiczow
bonzo Napisano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2008 wiem ze na work&travel nie jest to konieczne... z h2b pewnie jest podobnie
puchcio Napisano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2008 Jeszcze sie nie spotkalem z taka sytuacja zeby urzednik na lotnisku prosil mnie o pokazanie umowy z pracodawca. Chyba raz sie zdarzylo,ze zapytal mnie gdzie jade i jak zamierzam sie tam dostac ale o zadne dokumenty mnie nie pytal. puchcio
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.