pawel.majewski Napisano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam, Jak najkorzystniej dostać się z Nowego Jorku do Niagary? Pociąg? Autokar - jakie firmy przewozowe? Żeby cena była oczywiście przystępna...
dewoj Napisano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2008 jedz greyhoundem do buffalo(jak wczesniej kupisz to nie bedzie duzy wydatek) a z buffalo wez bus miejski(z tego co pamietam 2,50).
Gucio Napisano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2008 Jesli chodzi o wycieczke to na Green Pointcie sa firmy turystyczne ktore organizuja takie wycieczki. Nie wiem czy nie lepiej by bylo spokrzystac z ich uslug
antosia Napisano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2008 Zgadzam sie z Guciem,dokladnie lepiej jest skorzystac z uslug takiej firmy razem z mezem bylismy wlasnie tam i za dwa dni zaplacilismy cos ok.130$ takze nie jest to duzo szczegolnie, ze w to wliczone byly jakies posilki, bilety wstepu do tych wszystkich jaskin itp.itd.Do tego zwiedzalismy jeszcze jakies forty i winnice po drodze,poza tym bardzo mily byl Pan przewodnik wszystko nam szczegolowo opowiadal:)
bumtarara Napisano 1 Maja 2008 Zgłoś Napisano 1 Maja 2008 najszybciej samolotem cena ok 150$ w dwie strony lot trwa ok 1 godz leciałem w zeszłym roku NY - Buffalo a później taxi nad wodospad rano wylot ok 10 i powrót ok 21 jeden dzień według mnie starczy, chyba że do Kanady się ktoś wybiera
Rademedes Napisano 1 Maja 2008 Zgłoś Napisano 1 Maja 2008 po stronie USA rzeczywiscie niewiele widac, atrakcji innych jak wodospad jest jak na lekarstwo, strona kanadyjska wyglada duzo lepiej, jest co i gdzie zjesc, jakies kina 3-4D, domy strachow ;-) na strone amerykanska jeden dzien wystarczy, na kanadyjska mysle ze tez ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.