Skocz do zawartości

Za Ile Macie Bilety

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak działa strona Air France?

Za każdym razem jak sprawdzam ceny połączeń, to wyskakują mi jakieś kosmiczne ceny w stylu 700-900 zł w obie strony.

• Odpowiedzi 25
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

nie polecam linii Air France, opoznienia, gubienie bagazy (no chyba ze sie cos zmienilo) stosunkowo malo czasu pomiedzy przesiadkami i zwariowane autobusy jak dla mnie... dla mnie lot tymi liniami to byl koszmar, lotnisko jedno z najgorszych wedlug mojej opinii

za 1839 zl lot do Chicago - Lufthansa, United Airlines

---------------------------------

2006, 2007 -> W&t California

5 maj 2008 -> Chicago

Napisano

2755 do SF przez Paryz - Air France. Ja z kolei polecam AF - gubienie bagazy - fakt, jednak znajduja sie i jeszcze dostaje sie 100$ na wydatki w prezencie, co do opoznien - zaplacili mi za hotel + posilki w Paryzu, wiec trudno narzekac. Jedzenie na pokladzie dobre, a lotnisko jak dla mnie calkiem logicznie rozplanowane, choc za 1 razem wypada przestudiowac mapki...

Napisano

hym .....

no to taaanio kupiliście bilety ...

ja najpierw zapłaciłem 500 złotych zaliczki .... i wczoraj dowiedzialem się że trzeba dopłacić 2490 ...

lece z acp .... do chicago ... pewnie lufthansa .... i pomimo że się tego spodziewałem to jak zobaczyłem ile wy zapłaciliście to pewnie sobie strzele w łęb ... :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...