Zadruga Napisano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak działa strona Air France? Za każdym razem jak sprawdzam ceny połączeń, to wyskakują mi jakieś kosmiczne ceny w stylu 700-900 zł w obie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ju_ulka Napisano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 nie polecam linii Air France, opoznienia, gubienie bagazy (no chyba ze sie cos zmienilo) stosunkowo malo czasu pomiedzy przesiadkami i zwariowane autobusy jak dla mnie... dla mnie lot tymi liniami to byl koszmar, lotnisko jedno z najgorszych wedlug mojej opinii za 1839 zl lot do Chicago - Lufthansa, United Airlines --------------------------------- 2006, 2007 -> W&t California 5 maj 2008 -> Chicago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaudek Napisano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 to juz zaraz wylot ? pakujesz sie juz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b1ogusz Napisano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 2755 do SF przez Paryz - Air France. Ja z kolei polecam AF - gubienie bagazy - fakt, jednak znajduja sie i jeszcze dostaje sie 100$ na wydatki w prezencie, co do opoznien - zaplacili mi za hotel + posilki w Paryzu, wiec trudno narzekac. Jedzenie na pokladzie dobre, a lotnisko jak dla mnie calkiem logicznie rozplanowane, choc za 1 razem wypada przestudiowac mapki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaudek Napisano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 i jak ostatecznie bedziecie jechac nad Lake Tahoe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakon18 Napisano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Ja mam bilet do NYC za 1830 ze Swiss'a .Kupowany 2 maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamils48 Napisano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 ja mam z alitali za 805 $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidelloz Napisano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 2800 do reno z katowic i nazot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BGwilliamsburg08 Napisano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Oooo fajnie macie do tego NY.. Ja do Washingtonu Swiss Air mam 2600 O.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OGRAL Napisano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 hym ..... no to taaanio kupiliście bilety ... ja najpierw zapłaciłem 500 złotych zaliczki .... i wczoraj dowiedzialem się że trzeba dopłacić 2490 ... lece z acp .... do chicago ... pewnie lufthansa .... i pomimo że się tego spodziewałem to jak zobaczyłem ile wy zapłaciliście to pewnie sobie strzele w łęb ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.