Broower Napisano 3 Maja 2008 Zgłoś Napisano 3 Maja 2008 Hej! Mam problem... jadę na W&T pierwszy raz. Mój samolot ląduje w Bostonie 30 maja o 19.50. Z Bostonu muszę dostać się do York Beach najlepiej jeszcze tego samego dnia, żeby nie spędzać nocy w Bostonie. Czy ma ktoś jakieś pomysły jak to zrobić? Pozdrawiam =)
Broower Napisano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Napisano 6 Maja 2008 Nikt nie ma żadnego pomysłu? => Pozdro ;-)
fk4 Napisano 6 Maja 2008 Zgłoś Napisano 6 Maja 2008 ja tez lece do bostonu ale bede nastepnego dnia chyba ok 15i jade pozniej do Brewster na Cape Code i cos tam do mnie jezdzi tzn jakis autobus i nawet chyba z lotniska tam na miejsce za 25 $ jak sie nie myle o miejscowosci hyattis cos takiego
gusano Napisano 22 Maja 2008 Zgłoś Napisano 22 Maja 2008 Nie wiem czy ktoś Ci mówił, ale York Beach to ładne, ale za[beeep]e za przeproszeniem. O tej godzinie, to ciężko bedzie ci sie tam dostać... jakies 2 godziny drogi z Bostonu, chyba z Bostonu do Portsomuth i tam szukac połączenia do Yorku, ale najlepiej jakby ktoś cie odebrał. Pozdrawiam
Broower Napisano 22 Maja 2008 Autor Zgłoś Napisano 22 Maja 2008 O to własnie chodzi że nikt mi nie mówił jak jest w York Beach, a chętnie bym się dowiedział ;D Wiesz coś na ten temat? ;>
gusano Napisano 1 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2008 witam po wakacjach, mam nadzieje że dotarłeś(aś) do York Beach. Szkoda, że nie zdążyłem odpowiedzieć na post przed Twoim wylotem. Napisz jak ci sie podobało. Mnie się York podoba, ja byłem dwai wioski na północ.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.