220 volt Napisano 27 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2005 Witam. Jestem na studiach mgr, zaocznych, egzaminy zda3em ju? rok temu ale ciągle borykam sie z pracą mgr. Krótko mówiąc jestem na warunku z seminarium magisterskiego. P3ace za warunki tak?e ciągle jestem studentem, mam wa?ną legitymacje, indeks itd. Jak oceniacie szanse jak wystartuje teraz na Work&Travel ? Bede mia3 zaświadczenie ze szko3y ze termin obrony mam przeniesiony na pa?dziernik. Dodam ?e mia3em ju? 3 razy wize turystyczną, z czego w USA by3em tylko raz na pierwszej wiziez (6 lat temu), na drugiej nie by3em w USA, a trzecia(dosta3em ją ze 2 lata temu) jest jeszcze wazna. Gdybym nie mia3 tych warunków to bym pojecha3 na pewniaka, ale JAK KONSUL PATRZY NA WARUNKI ? Dzieki za odpowiedzi. P.S. Nielegalnej rodzinki w USA nieposiadam, angielski w normie.
wipeout Napisano 28 Lutego 2005 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2005 Ja dosta3am J1 podczas warunku na 3 roku Nie wiem czy są jakieś regu3y dotyczące tego typu spraw, myśle ?e o raczej nie problem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.