asiunia55 Napisano 15 Maja 2008 Zgłoś Napisano 15 Maja 2008 hej mam rozmowe w kon na 20 maja a nie mama wpisów z czwartego i piatego semestru u mnie w szkole to luzik i tak trzeba zdac i tak wiec nie mam warunk, ale boje sie co bedzie na rozmowie jak zaczna zagladac w indeks. co mam robic?!!! blagam o pomoc
Iwona24 Napisano 15 Maja 2008 Zgłoś Napisano 15 Maja 2008 u nas kazdemu brali do reki index,ale nie zagladali:) ja mialam pusty w srodku bo oceny mam w necie ale na wszelki wypadek przynioslam wypis ocen z dziekanatu za ostatni semestr
gochers Napisano 15 Maja 2008 Zgłoś Napisano 15 Maja 2008 a co jak ktos zgubil indeks i ma tylko zaswiadczenie z dziekanatu, razem z karta ocen ostatniego semestru?
Rademedes Napisano 15 Maja 2008 Zgłoś Napisano 15 Maja 2008 jak napisano wyzej, moga w ogole nie poprosic, a nawet jesli beda wymagac to kaza doniesc, w co szczerze watpie
yooasia Napisano 15 Maja 2008 Zgłoś Napisano 15 Maja 2008 siema, ja bylam dzis w ambasadzie, i co drugiej osobie sprawadzali indeksy, co pierwszy raz od dwóch lat sie chyba zdażylo, ale to w dużej mierze zalezy od konsula:) akurat odemnie nie wzioł uff:)
MagdaM Napisano 20 Maja 2008 Zgłoś Napisano 20 Maja 2008 Ja np w tamtym roku nie miałam indeksu w konsulacie(dziekan nie zdążył podpisać ) i zabrałam jedynie zaświadczenie z uczelni że jestem studentką.Konsul zerknął i nie było problemu
Broower Napisano 20 Maja 2008 Zgłoś Napisano 20 Maja 2008 Ja byłem w ostatni piątek w ambasadzie i z tego co widziałem to od nikogo nie brał indeksu. Przyczepił się do mnie jedynie o potwierdzenie opłaty wizowej. Nie przyjmują kopii ale u mnie była taka sytuacja że druki dostałem od organizatora na maila i miałem je wydrukować i zapłacić na poczcie. Wydrukowałem je na czarno (w oryginale są czerwone) i pech chciał że babka na poczcie miała czarną pieczątkę i czarnym długopisem się podpisała. Był to oryginał ale na pierwszy rzuta oka wyglądał jak ksero. Na szczęście udało mi się wytłumaczyć konsulowi w czym rzecz, popatrzył dokładnie, zobaczył że rzeczywiście jest tak jak mówię, zaczał się śmiać z siebie i powiedział że mam wizę ;-) Dzisiaj już do mnie doszedł paszport z wklejoną wizą!! <jupi> =) Pozdro ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.