SantaCruz Napisano 22 Maja 2008 Zgłoś Napisano 22 Maja 2008 planuje odwiedzic te parki i mam pare waznych pytan. Zdaje sobie sprawe, ze aby chociaz w miare dokladnie zwiedzic te parki i przejsc najciekawsze trasy to potrzeba naprawde sporo czasu. Ja planuje poswiecic na kazdy z tych parkow 2 dni,czyli 1 noc sie przespac pod namiotem na terenie parku i teraz mam pytanie do tych ktorzy tam byli dluzej niz pare godzin i w przelocie lizneli te parki. Jakie trasy polecacie ? bo przegladam informacje turystyczne na ich oficjalnych stronach i tych tras jest naprawde sporo i ciezko sie zdecydowac a na kazda trzeba poswiecic pare godzin i w 2 dni mozna max 3-4 trasy przejsc. czy ktos ma jakies doswiadczenia jesli chodzi o te miejsca ??
Tommy Lee Napisano 23 Maja 2008 Zgłoś Napisano 23 Maja 2008 bryce zrobisz spokojniutko w 2 dni, wez sobie mapke i idz kazdym szlakiem, zejdziesz go w 2 dni wzdluz i wszerz. fakt, ze tempo musisz narzucic naprawde solidne. nocleg w tipi. grand jak to grand. niewiele zrobisz w 2 dni.
Tommy Lee Napisano 23 Maja 2008 Zgłoś Napisano 23 Maja 2008 jak nie masz leku wysokosci to idz na angels landing w zion canyon, wlasciwie w zion gdzie nie pojdziesz jest przepiekny.
SantaCruz Napisano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Napisano 23 Maja 2008 a od ktorej strony lepiej zobaczyc GC ? od polnocnej czy od poludniowej ??
Tommy Lee Napisano 23 Maja 2008 Zgłoś Napisano 23 Maja 2008 poludniowej, ale ilu zwiedzajacych tyle opinii
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.