Babka Kiepska Napisano 8 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2005 HEHEHE spoko damy rade !!!!!!!!!!!!!!
Jenny1308 Napisano 19 Maja 2005 Zgłoś Napisano 19 Maja 2005 Hej Ja tez lece do Atlantic City, 31.05. Czy ktos moze leci wtedy? A moze szukacie kogos do mieszkania? Ja bym chetnie cos wspolnie wynajela. Poki co szukam przez neta. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
adam-atlantic city Napisano 23 Maja 2005 Zgłoś Napisano 23 Maja 2005 hej Jenny a jakim samolatam lecisz. bo ja tez lece 31 maja. godzina 6 40. linie lotnicze. alitalia. ?????????????? 660327257 to moj numer telefonu. daj zna kiedy bedziesz na gg.. pozdrawaim wszystkich. do zobaczenia a w AC.
Majeczka Napisano 26 Maja 2005 Zgłoś Napisano 26 Maja 2005 No, nie... Czy ten samolot 31 maja przez Mediolan to został wykupiony przez studentów z Polski??????? Ja znam jeszcze 5 osób które z wami lecą i nawet podążają dalej do AC Tylko proszę tam grzecznie.... AC musi się przygotowć psychicznie na taki napad.... :peace: ....a imprezki zawsze wychodżą tam fajnie - to chyba ten klimat :zawstydzony: Pozdrawiam Majeczka
jadzia Napisano 27 Maja 2005 Zgłoś Napisano 27 Maja 2005 czyli w tym roku w AC jest jedna wielka imprezka zaczynam zalowac ze jade na drugi koniec stanow, do LA
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.