Adam Katowice Napisano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2008 Witam, lecę do Los Angeles, chcę kupić tam auto, zarejestrować (czy muszę, jak chcę być w USA 25 dni), przejechać do Nowego Yorku i wysłać do Polski,,,, jak to zrobić? czy to jest możliwe? Proszę o pomoc, czasu już mam mało, a wypożyczyć drogo (wiek poniżej 25lat) i koszt auta wynosi ok. 2500$.... niestety... wolałbym kupić kilkuletnie auto i wysłać je do Polski... pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na porady
tartale Napisano 9 Października 2008 Zgłoś Napisano 9 Października 2008 w pennsylvanii , zeby auto zarejestrowac (zeby dostac blaty i moc jezdzic i moc kupic) to mozna na ciebie ale musi byc tez na amerykanca z Drive Licence (kazdy ma) jako 2 wlasciciel, ubezpieczenie sie da kupic na ciebie ( ja nie masz to w sumie nic ci grozi dopuki cos sie nie stanie - wypadek lub wladza cie nie zatrzyma za speeding), z LA do NY jest okolo 4500mil
automotive Napisano 31 Października 2008 Zgłoś Napisano 31 Października 2008 jak temat aktualny to daj znac bo nie chce mi sie na darmo rozpisywac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.