agat Napisano 4 Marca 2005 Zgłoś Napisano 4 Marca 2005 Prosze pomo?cie,potrzebuje informacji aktualnych o intershipach do Mohegan Sun Moze ktos wie jak samemu za3atwic kontrakt tam, do kogo sie zwrócia albo jakie biuro ma w swoich ofertach w3asnie to miejsce Ogolnie wszystko na ten temat pozdrawiam AGat
kajko Napisano 10 Marca 2005 Zgłoś Napisano 10 Marca 2005 zapytaj w Emakopol.pl ....choa to biuro nie jest najbardziej wiarygodne ... na bank maja oferty H2B tam a z internshipem to nie wiem
agat Napisano 11 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 11 Marca 2005 juz sie pytalam w emakopolu i nie maja niestety do mohegan sun internshipow a h2b tylko do foxwooda ale dzieki )
kajko Napisano 11 Marca 2005 Zgłoś Napisano 11 Marca 2005 hej albo wiesz co zrób.... wejz na strone tego kasyna i poszukaj jakiegoś kontaktu do HR i napisz o co ci chodzi ... ?e jesteś zainteresowana internshipem ... oni ci powiedzą z jakimi pośrednikami sa w kontakcie i do kogo sie zg3osia..... ju? tak próbowa3am kiedys ...i dzia3a pozdrawiam justyna
agat Napisano 11 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 11 Marca 2005 Napisa3am do HR ale poczulam ze mnie troche olali choc kazali mi wlasnie z emakopolem i ze sponsorem sie skontaktowac, emakopol nie wypalil a do sponsora wczoraj napisalam zobaczymy co bedzie...
agat Napisano 11 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 11 Marca 2005 zapomnialam przeciez to hotel Cie zatrudnia czy ktos z HR moze bezposrednio zatrudnic czy musza wlasnie przez biura albo sponsorow?? w sumie to pewnie maja umowy podpisane ze sponsorami hmm wlasnie nie wiem jak to jest prosze dajcie znac
kajko Napisano 11 Marca 2005 Zgłoś Napisano 11 Marca 2005 wiesz co z tego co ja wiem ... jak probowa3am ?eby mnie zatrudnili bezpośrednio w Foxy to nie chcieli i wys3ali mnie do emakopolu ... wiec sądze ?e jeśli chodzi o zatrudnianie obcokrajowców to raczej oni mają umowy z pośrednikami którzy zajmują sie ca3ymi papierami tyle wiem justyna
goska_ka Napisano 29 Marca 2005 Zgłoś Napisano 29 Marca 2005 Wiem, ze wyjazdy do Mohegan Sun organizuje tez Migacz Travel...ale nie polecam... kreca, przeciagaja, gmatwaja i nie ma nad nimi kontroli niestety..ale probuj jesli masz ochote:) tylko uzbroic sie w cierpliwosc radze;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.