starzi Napisano 6 Marca 2005 Zgłoś Napisano 6 Marca 2005 Mam pytanie zreszta jak wszyscy na tym forum. W wakacje postanowiliśmy jechaa do stanów do pracy na wize turystyczną.Z pośród 4 osób którzy bedą tam jechaa jena ma wi?e na 10 lat a pozosta3a trójka bedzie sie dopiero staraa. ALe moje pytnie jest takie i? wszyscy jesteśmy studenatami na studiach dziennych ale moja dziewczyna jest na 4 roku zaocznych (prawo). Wiem ze dostanie wizy turystycznej to wiekszym czy mniejdszym stopniu kwestia szcześcia ale martwie ie w3ąśnie o moją dziewczyne czy bedąc na zaocznych ma jakieś szanse czy nie. Ona jak i ja mamy ju? zaproszenie affidafit of support, ?ąświadczenie ?e studiujemy zarobki nie ma3e naszych rodziców itp. Je?eli ktoś ma informacje na ten temat to bardo prosze o informacje!!!!!1
wiola Napisano 7 Marca 2005 Zgłoś Napisano 7 Marca 2005 Starzi nie wiem Wlasnie staram sie o wize turystyczna i studiuje zaocznie. Pracuje. Mam rodzine. Nie wiem. Zycze powodzenia. Nie tylko Wam Mi tez sie przyda Pozdrawiam Wiola
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.